SIK: Flot kamp af Jyllandsserien i Aalborg

SIK: Flot kamp af Jyllandsserien i Aalborg

31. august 2010 - kl. 6:15 - af

Lørdagens opgør på Provstejorden i Aalborg stod mellem Aalborg Chang og Skagen IK. Vi var spændte på at møde Chang, da de så sent som i tirsdags udraderede Taars med cifrene 5-1, endda i Taars.
Vi vidste på forhånd at Chang havde mange “fornuftige” spillere som havde divisionserfaring fra andre klubber, som de tidligere havde spillet i. Til trods for vores respekt for modstanderne var den heldigvis ikke overdreven. Vi startede kampen rigtig fornuftigt.
Peter Vang og Kasper Sørensen voldte i flere omgange problemer for Changforsvaret. Vi dominerede kampen i de første 20 minutter. Changmålmanden samt hans forsvar var flere gange på hælene, men desværre fik vi ikke bolden i nettet.
I kampens 25 minut spiller vi bolden ud på venstre fløj til Kasper Sørensen som finter sin oppasser væk, Kasper sparker derefter flot på mål og målmanden giver en ripost som vi får afsluttet på, en godt placeret Changforsvarsspiller redder på målstregen, men heldigvis følger Peter Vang op og sparker bolden i kassen. 0-1 i vor favør.
I de næste minutter slipper vi desværre grebet om kampen. Chang får mere og mere boldbesiddelse og det udmønter sig i en scoring i kampens 34. minut til udligning 1-1. Pausestillingen var uafgjort 1-1 efter en intens, men ikke særlig velspillet halvleg.
Vi vidste at vi fysisk var “bedre stillet” end Chang og det derfor var vigtigt, at vi var med i kampen ind i 2. halvleg, for så ville vores chancer absolut ikke formindskes. Det skulle vise sig at holde stik. Chang presser på i starten af 2. halvleg og vores målmand Henrik Andersen brillerede med nogle virkelig gode indgreb. I særdeleshed et hovedstød fra kort afstand, som han får pareret over mål, var en redning af virkelig høj klasse.
Vi foretog 2 udskiftninger i kampens 60. minut: Michael Lykke afløste Niclas Bang og Kaspar Lundholm afløste Kasper Sørensen. Dette for at tilføre ny energi på dette tidspunkt. Kort efter indskiftningerne opstod kampens dramatiske højdepunkt. Pludselig lød fløjten fra kampens ellers udmærkede dommer. På linievogterens foranledning gav dommeren rødt til til Aalborg Changs Jens Højgaard samt Skagens Thomas Fuglsang. Lidt uforstående luskede begge spillere i bad. Kampen gik ind i de sidste 20 minutter og vi skiftede igen. Kasper Sørensen fik efter et kort hvil atter en vigtig rolle at spille. Kasper afløste Peter Vang som havde gjort sit i dagens kamp.
I kampens 73. minut spillede vi en lang bold ned bag Changs forsvar. Kasper Sørensen nåede bolden og sendte et hårdt indlæg ind foran mål med adresse til Kasper Lundholm. Inden bolden nåede Kasper havde en hårdt presset Changforsvarer sendt bolden i eget mål. Tak for det. 1-2 til Skagen.
Chang pressede nu på og heldigvis fik vi afvist dem flere gange defensivt, hvor de ellers blev nærgående. I kampens 88. minut satte vi “dødsstødet” ind. Et hurtigt kontraløb hvor 2xKasper igen arbejdede sammen, endte med at Kaspar Lundholm flot rundede målmanden og trillede bolden i et tomt mål. 1-3 og kampen var afgjort.
3 ufattelige vigtige points kom på kontoen. Vi viste virkelig moral. Spillet var ikke på nogen måde fantastisk i denne kamp, men sejren var alligevel fuld fortjent. Disse points giver virkelig tro på tingene. Næste kamp er på fredag i Vivild, hvor vi ved at alle ressourcer skal i brug, for at vi kan få points med hjem.
Morten Jensen spillede forøvrigt sin sidste kamp i denne omgang på Jyllandsserieholdet, da han flytter til Norge hvor han skal arbejde. Tak for en god og ihærdig indsats på førsteholdet. Thomas Fuglsang fik rødt i dagens kamp og må derfor undværes i de næste kampe. Det betyder at vi må undvære disse to vigtige spillere, så en nykomponeret forsvarskæde skal skrues sammen i de kommende kampe. Dette bliver en spændende udfordring!

Sportslig hilsen
Jesper Nielsen

Husk du kan altid finde nyheder og resultater på www.skagenik.dk

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'SIK: Flot kamp af Jyllandsserien i Aalborg' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger