Kaos i Skagen 3 onsdage i oktober

Kaos i Skagen 3 onsdage i oktober

1. oktober 2010 - kl. 5:50 - af

Kaos i Skagen! Det er titlen på en ny dansk reportageserie, der har premiere på TV 2 onsdag den 6. oktober. Programmet er en del af den nye “late prime-flade”, og sendes kl. 22.30 lige inden ”Natholdet” med Anders Breinholdt.
Kaos i Skagen er reportage fra sommerlandet og følger uge 29 i Skagen. Seerne kan følge betjente Bo og Ivan, de nye forpagtere på Hyttefadet, som får besøg af Børsens madanmelder, MC-træf, Brømdums Hotel, Ruths Hotel, fest med unge mennesker fra Nordsjælland, Se og Hørs jagt på kendte og kongelige mm.
“Se det før din nabo”, som et gammelt reklameslogan lyder – eller optag det og se det til morgenkaffen om torsdagen. Og skulle dette også glippe, bliver hvert program genudsendt den følgende søndag kl. 20.30.

Onsdag den 6. oktober kl. 22.30: Kaos i Skagen – Reportageserie fra toppen af Danmark – premiere
Hver sommer forvandler Skagen sig fra en stille fiskerby til et hektisk og festligt feriemekka. På få kritiske uger skal Skagens restauranter, hoteller og barer tjene penge nok til resten af året. På Buddy-Holly truer en stoppet kloak med at oversvømme dansegulvet, de nye ejere af restaurant Hytttefadet får problemer med levering af øl, et skybrud truer med at regne de spisende gæster væk fra Brøndums Hotel, og midt i alt det forsøger politibetjentene Bo og Ivan at holde styr på det hele, når der er kaos i Skagen.
Produktion: Strix Television, 2010. TV 2-redaktør: Sune Roland Jensen

Onsdag d. 13.10. klokken 22.30: Kaos i Skagen – Reportageserie fra toppen af Danmark – 2
De unge drenge fra Nordsjælland fester igennem i et lejet sommerhus, og her får øllet og musikken varmet op under den ellers generte Mads. Politibetjentene Bo og Ivan finder en forladt baby i en bil foran en restaurant. Samtidig er en meget vigtig gæst på vej til restaurant Hyttefadet, nemlig Børsens madanmelder. Hans besøg kan være afgørende for hele sommerens omsætning i restauranten. Et andet sted i byen gør Rikke og veninderne klar til aftens store fest.
Produktion: Strix Television, 2010. TV 2-redaktør: Sune Roland Jensen

Onsdag d. 20.10. klokken 22.30: Kaos i Skagen – Reportageserie fra toppen af Danmark – 3
Den unge vinimportør Morten skal lancere ny rosé-vin, og han har derfor sat alle sejl til og arrangeret en fest med kendis-besøg, men hans hovedgæst Frederik Fetterline er forsinket. Mads og drengene vågner op med tømmermænd og klager fra naboerne, og nu vil bare én klage mere betyde, at de bliver smidt ud af det lejede sommerhus! På havnen sidder Axel Juhl Jørgensen i sin store luksus yacht, og venter på gæsterne, men de har svært ved at finde båden. Da mørket falder på stiger temperamenterne og Bo og Ivan må standse et masseslagsmål.
Produktion: Strix Television, 2010. TV 2-redaktør: Sune Roland Jensen

Kim Nielsen, Hyttefadet Kim Nielsen og Henriette Lundum

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kaos i Skagen 3 onsdage i oktober' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger