Fiberbredbåndet breder sig i Skagen

Fiberbredbåndet breder sig i Skagen

30. november 2010 - kl. 9:10 - af

”Det går over alt forventning med etablering af fibernettet i Skagen by” fortæller Bredbånd Nords direktør Carsten Jensen. ”Og vi regner med og håber på, at frosten ikke sætter sig for hårdt i jorden denne vinter, for rigtig mange i Skagen har allerede bestilt fiberbredbånd og venter på at områderne bliver etableret og brugeren tilsluttet”.

Etableringen i de første områder er allerede så langt, at ENV og Bredbånd Nord inden længe starter op med etablering af områderne omkring Koralbanke, Sønderklit, Carl Johansensvej og Batterivej. Områder, hvor beboerne har vist stor interesse for fiberbredbånd.

”Der bliver ikke flere Fiberdag arrangementer i Skagen på denne side af jul” siger Carsten Jensen ”Men det vil til gengæld være muligt at møde Bredbånd Nords konsulenter i løbet af december, hvor de vil være at finde hos Expert på Kattegatvej. Alle er meget velkomne til at kigge forbi og høre mere om de mange muligheder med fiberbredbånd”.

Hele Skagen får nu tilbudt fiberbredbånd – den direkte vej til lynhurtig og fremtidssikret kommunikation og underholdning i den allerbedste kvalitet. Tilslutningen og nedgravning af fiber på egen grund følger med gratis, når der er bestilt et produkt hos Bredbånd Nord.

Fiberbredbånd giver adgang til billigt internet, hvor den bestilte hastighed også er den hastighed, der leveres. Hele året, døgnet rundt. Og så er der inkluderet et telefoniabonnement til kr. 0, hvor der blot afregnes for faktisk afholdte samtaler.

Er der interesse for TV, kan Bredbånd Nord også tilbyde flere forskellige TV pakker – se meget mere på www.bredbaandnord.dk om de forskellige muligheder for TV med eller uden TV-boks.

Fiberbredbånd kan bestilles på www.bredbaandnord.dk eller hos Expert i Skagen.

En kommentar til “Fiberbredbåndet breder sig i Skagen” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

En kommentar til “Fiberbredbåndet breder sig i Skagen”

 • Nu er der så i mellemtiden kommet et ganske interessant alternativ til fiberen.

  Som man kan læse på : https://www.skagensavis.dk/2010/11/30/nu-op-til-200mbit-med-skagen-antennelaug.html giver Skagen Antennelaug nu deres medlemmer et fint alternativ til Bredbåndnord.

  Her skal man ikke vente indtil naboerne også bestemmer sig for, at de også vil have en motorvej på internettet.
  Den eneste ulempe er et par timers sort skærm om natten på TV, en død radio samt en død internet linje i nogle timer.
  Derefter vil man have en fantastisk fart, UDEN at der skal skydes fiber ind i huset, installeres endnu en elektronisk dims og aftales tid til et tekniker besøg.

  En let løsning for de fleste, er Skagen Antennelaugs kommende opgradering også, da de fleste af os i forvejen har TV igennem foreningen, som vi for øvrigt så også er medejere af.
  Men tak til Bredbåndnord, for at de har skubbet til antennelauget, så vi også får fart på 🙂

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fiberbredbåndet breder sig i Skagen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger