Underskriftindsamling om Akut-bil i Skagen

Underskriftindsamling om Akut-bil i Skagen

14. april 2011 - kl. 12:00 - af

Vidste du, at fra kl 19.00 – 08.00 står akut bilen i garagen uden bemanding. Amtet vil ikke betale penge for, at den skal køre 24 timer i døgnet. I det tidsrum har vi 1 ambulance i Skagen. Men er den kaldt ud til en opgave i Skagen, Tversted eller andre steder, så skal der tilkaldes en ambulance fra Frederikshavn. Dette tager ca 40 min og dette koster desværre liv og det vil vi ikke finde os i mere.

Derfor har jeg startet en underskrift indsamling, i næsten samtlige butikker, banker og cafeer i gå gaden. Så kom ned i byen og støt med din underskrift. Samtlige underskrifter bliver afleveret til regions politikeren der sidder med dette område.

Underskrifterne bliver indsamlet ugen efter påske.

Med venlig hilsen

Kim Andersen


22 kommentarer til “Underskriftindsamling om Akut-bil i Skagen” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

22 kommentarer til “Underskriftindsamling om Akut-bil i Skagen”

 • Søren Vinstrup

  Hej.

  Er det ikke muligt, at lave en aftale med “REDNINGSSTATIONEN” på havnen om et samarbejde?
  Så vidt jeg ved, er der altid folk på vagt.
  De er yderst velkvalificerede og er desuden også i besiddelse af et udryknings- køretøj på højde med akutbilen.
  Det er måske ikke den bedste løsning, men et godt alternativ i yderste konsekvens.

 • Brian Iversen

  hej
  Er det svært at lave en nødberedskab med lægehusene i Skagen?

 • Synes det er vanvittig at de skære ned så meget. Hvor mange skal dø for de ser det er total vanvittigt???

  Da de lukkede skagens sygehus var der stor opstandelse og nu vil de tage det eneste fra os som er en mulighed for at redde vores liv… Synes det er vanvittig… Kan ikke forstå det… Men de kære politiker må da være villige til at betale for vores begravelse så og give vores efter kommer noget til stötte. Jeg er født her i skagen og har oplevet meget de seneste år. Først var det sygehuset så skulle vi slåes sammen med frederikshavn og nu vores eneste mulighed for at overleve hvis vi skulle gå hen og få et hjertestop eller en hjerneblødning eller riskere at blive kørt ned?? Det kan jeg imple hen ikke forstå de vil gennemføre. Spar heller på alle de veje der bliver bygget og de bror som de bygger. Spar på deres møder og lade dem betale deres udgifter selv er godt træt af det hele. Betaler altså skat og det hele her til.

  SKAGEN ER ÅBENBART DET NYE LØKKEN DESVÆRRE:…..

  GIV OS VORES TILBAGE….

 • Jens Erik Olsen

  Regionernes livsfarlige sundhedspolitik
  Jeg kan godt forstå, at borgerne i Skagen og omegn er oprevede over det manglende akutberedskab. Det koster liv, men sådan ser politikerne ikke på det. Nu er det ikke første gang, at en ambulance eller akutbil mangler et elelr andet sted, når der ringes 112 – og det gælder stort set i alle de 5 regioner. I de sidste par år har regioner skåret så drastisk ned på beredskabet, at det nu ikke er et spørgsmål om at komme på hospitalet, nej det drejer sig om liv og død, da amb ulancer med blå blink er skrumpet ind på grund af besparelser fordi politikerne skal have nye store sygehuspaladser og derfor nedlægger mange af vores velfungerende sygehuse og i den omgang hører så også beredskabet. Her i Region Midtjylland har vi i lighed med de øvrige regioner fået smerten at føle. Ambulanceberedskabet er skåret med 40 procent, samtidig med, at akutafdelingerne ligeledes er skåret og sammenlagt. Det der senest er sket i Skagen med dødelig udgang – vil vi desværre komme til at opleve endnu mere af i fremtiden- hvis politikerne får deres vanvittige planer ignenem – og noget tyder på det, da vi borgerne kun i begrænset omfang protesterer – mere sker der så ikke. Her i Region Midtjylland forsøger vi at ændre på politikerne vanvittige planer og har dannet Fælleslisten – fri for partipolitik, men med borgerens ve og vel i fokus. Vi samler underskrifter for at blive opstillingsberettiget til Folketinget, så hvis I i den nordlige del vil have ændret tingene, så hjælp os, så vi sammen kan få rettet op på tingene og balance i hele Danmark. Man må meget gerne sende mig en mail på ugeolsen@mail.dk, så er vi klar til aktion også i Nordjylland. Med venlig hilsen og god påske – Jens Erik Olsen, Skelhøje

 • Hej

  Så i dag at der er bevilliget 26 millioner til at rive gamle faldefærdige huse i Nordjylland ned.!!!!

  Holdningen til udkantsområdernes problemer er åbenbart: Lad dem, der er tåbelige nok til at bo der, dø og riv så deres huse ned.

  Hans-Jørgen Hjort

 • Thor Arentoft

  Det er måske på tide at “Skavboerne” slutter at stemme efter gamle vaner og rutiner, og begynder at tænker over, at en stor procentdel af indbyggerne i Skagen ikke er skatteskyldig i Skagen, og derfor ikke er med til at bære udgifter til den fælles sikring af sociale udgifter. VKO har jo ikke formået at løse disse problemer, og så må man jo prøve andre løsninger, eller finde partier der kunde tænkes ville skabe love og regler, der indebærer at også dem med de største og dyreste huse i Skagen, betaler retfærdig til de totale fælles udgifter.

 • Flemming Eriksen

  God ide med underskrifter over så det er bare trals at politikerne ikke vil lytte til os ,. Men man må også lige huske at de fleste i vores kommune stemte på en VKO regering der ville spare på alt , for deres syn på samfundet er at alle skal klare sig selv , det er den liberalistikste tankegang og den er der flerst der har gået ind for i kommunen , så mange kan godt lade være at jamre sig .

 • Hvad med at regionsrådet sparet ders druktur til skotland,der koster ca 1 million
  det kunne man da få noget for.Og dernæst nedlæg de værdiløse regioner

 • Thor Arentoft

  Regionspolitikere; nu må i forklare jer offentlig;
  Er det sandt som DR1 har informeret om, at udgiften for akutbil 24 timer i døgnet er 1000000kr/år?
  d.v.s. at 1000000/365/24*13 er det beløb der spares. Altså:1484 kr døgn.
  Hvad koster en regionspolitiker pr år, for ikke at tale om en regionsformand.?
  Løs nu dette, så freden i Skagen kan genopstå.

 • ja jeg ved ikke hvor mange der så nyheder på dr 1 den anden aften?? Der havde dr lavet et regnestykke hvor det kom frem at for kun 1 mill. kunne akut bilen være bemandet døgnet rundt! Det lyder i mine øre som små penge i forhold til menneskeliv…….. Men hvis vi laver en indsamling og selv betaler går det jo nok den forkerte vej, og så bliver alt vel lavet til brugerbetaling!

 • Thor Arentoft

  Problemet kan reduceres til hvad det koster at have bemanding ca. 13 timer pr. døgn, akutbilen står der jo, så det er jo kun driftudgifter vid brug mellem 19,00-08,00, der skal inregnes.
  En opfordring til Falck Skagen at offentliggøre for “Skavboerne”, det markedsmæssige pris/ time de fakturerer regionen, for at yde denne tjæneste til de borgere, de iøvrigt lever af mellem kl .08,00-19,00.

 • Anders Jørgensen

  Hvor er det forfærdeligt trist. Og det er uartigt og uansvarligt at mennesker i den grad ignoreres. Man lader hånt om menneskers ve og vel for at spare et par kroner, i første omgang.
  Alle sundhedsøkonomer har selvfølgelig det helt klare budskab,– At HURTIG HJÆLP ER DOBBELT HJÆLP! Det gælder også for økonomien ved ulykker og mange alvorlige sygdomstilfælde. Politikerne kan kun tælle til fire (4) og de tæller så ned derfra, nemlig–til de vil vælges igen.Der var en gang hvor det var nødvendigt at danne modstandsbevægelser, i dag er det nødvendigt med en Frihedsbevægelse, vi kan ikke sidde disse overgreb overhørigt længere.
  Venlig hilsen
  Anders
  Skagen tilbage til Skagboerne, eller?

 • Undertegnede har nævnt det tidligere, jeg har skrevet et Mail om det til Journalist ved Nordjyske, det eneste man behøver er 3 fint placerede Politi Scannere som kan lytte med på Falck, så vil man finde uds af hvor tit det sker.

  Der findes et utal af disse Hjemmesider med Kanal 112 – dem bruger jeg ikke for jeg skal ikke have andet end egen blod på mine billeder.Men jeg er sikker på at hvis nogle ansvarlige Medarbejdere, tog sig tiden til det og lyttede med ville man komme frem til bla. for lidt udstyr, for lidt bemandin og et meget presset Redninmgspersonale det være sig AKUBILER.I år tror jeg desværre Politiet forlader deres anlæg, og får nye Radioer, hvor almimdelig dødelige ikke kan følge med det samme er sket med Brand i Frederikshavn.

  Det har været en sidehobby til Mig og mange af mine Venner på Radiofronten, og man vil nok undres over hvor mange som har et øre med.Underholdningsværdien ved Politiet er faldet, men også her sker der da ting i farten man kan trække på smilet af ….

  Men problemet hos Falck og beredskabet – det er til nu ganske tydelig – entewn får vi ikke det vi betaler for eller også betaler vi for lidt.Mine bedste tanker skal gå til både tå reder og Radifolket ved Falck de løber alt for stærkt, og må ofte ændre på Deres Arbejdstid – Frokost og Madtid Jeg høre selv til dem der har haft brug for 112, og Hjerte Ambulance og her kan man fortælle nok så meget om helsen ved at komme til Aalborg først og ikke Frederikshavn, angsten kan ingen politiker fjerne, angsten for at man ikke når det!.

  Jeg har ingen aktier hos Falck – jeg har blot private oplevelser og så har jeg utroligt store ører efter at have lyttet til blå blink i 40 År. Med venlig hilsenKeld Gydum sidst i 90’er Stamkunde på O Frederikshavn Sygehus. Nok så mange rapporter kan ikke overhale virkeligheden. Jeg kan ikke fortælle historier fra de varme lande, for vi lytter med tavshedspligt, men måske var det en måde at finde sandheden!

  I følge Regions Direktøren i aften var hun godt klar over at der var andre steder i Nordjylland man har beredskab problemer – jeg vil skrive under på det under ED

  Hvad med de sidste 10 år under Højsommeren og Skagen Festival jeg forstår godt den enkelte skawbo er bange – 2001 fik jeg lavet en bypass i Ålborg jeg vil nødig skulle overføres på de betingelser Toppen af Danmark bydes i dag.

  Held og lykke, jeg har et specielt forhold til Skagen kan jeg hjælpe med yderligere info er man velkommen …

  Gydum Frederikshavn – http://www.gydum.com

 • Thor Arentoft

  Bor der ingen læger eller sygeplejersker i Skagen, der har kompetance til akut-vård ?
  Hvis der gør, så lad alle os der bor i Skagen, starte med at lave en fond, der kan inkøbe nødvendig akutmatriale (hjertstarter m.m.) og derefter for fondens midler, betale villige kompetente mennesker, for at yde denne service. OBS det er jo de første 0-30 minutter der er tale om, til ambulance kommer frem.
  Hvis Regionsrådet så senere vil betale for dette er det ok, men vi bør tage sagen i egen hånd.
  Der bør findes kompetente folk der kan organisere dette, og beregne hvad det kan koste pr indbygger.

 • De er sgu da ligeglad med os her oppe.Jo fler der flytter og dør jo bedere er det for dem,for så får de deres vilje,nemlig at lukke skagen.
  christian.

 • men p automater dem er der råd til måske skagen kunne få lidt tilbage

 • Tusind tak for endelig at sætte noget i gang om det her! Jeg blev positivt overrasket, da jeg skrev under nede i Spar Nord bank tidligere i dag! Dette burde alle gøre, nu skal der ske noget!

 • Matias Hartmann

  Hvor er vores lokale regionsmedlem henne i den her sag? Jeg spør’ bare?

  Mvh Matias

 • Tænker på at skrive til fn skawboer er et truet folke fær det frederikshavn komune har gang i er etnisk udrydelse af et mindre tal håber nato kommer og bomber frederikshavn rådhus

 • Det er yderst kritisabelt at skawboerne er uden akutbil det halve af døgnet, og det er livstruende i visse situationer.
  Samtidig mener jeg at det er mærkeligt, at man beder en person om at bringe en hjertestarter ud til en syg borger, betjene samme, og vente i over en halv time på at der kommer uddannet personale.
  Det er bare ikke godt nok, bare fordi vi bor i udkanten af kommunen.

 • Helle Christensen

  Hvis det virkelig passer, at akutbilen holder stille mellem kl. 19.00 og 08.00, så tror jeg nok, at hele Skagen bys borgere skal hoppe på en bus og gøre de ansvarlige opmærksom på vores eksistens. Det kan være dig eller mig næste gang. Indtil da vil jeg straks sætte min underskrift på en af listerne.

  Helle Christensen.

 • pernille lundahl nielsen

  selvfølgelig skal den køre døgnet rundt.. det andet holder da ikke !! men det siger meget om, hvor meget menneskeliv, betyder i forhold til penge !!!

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Underskriftindsamling om Akut-bil i Skagen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
SELECT DISTINCT ID, post_title, post_password, comment_ID,
        comment_post_ID, comment_author, comment_date, comment_approved,
        comment_type,comment_author_url,
        SUBSTRING(comment_content,1,300) AS com_excerpt
        FROM wp_comments
        LEFT OUTER JOIN wp_posts ON (wp_comments.comment_post_ID = wp_posts.ID)
        WHERE comment_approved = '1' AND (comment_type = '' OR comment_type = 'comment') AND
        post_password = ''
        ORDER BY comment_date_gmt DESC
        LIMIT 5

Seneste kommentarer

© 2007-2021 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER