Ingen Aldi og Netto ved politistationen

Ingen Aldi og Netto ved politistationen

9. juni 2011 - kl. 10:11 - af

Plan- og miljøudvalget bestemte sig, på deres møde tirsdag aften, for at følge indstillingen fra direktøren med ansvar for Teknik og Miljø, om at der meddeles afslag på ønske om ændring af plangrundlaget for ejendommen Rolighedsvej 1.

Plan- og Miljøudvalget besluttede på mødet den 30. november 2010, at der principielt kan etableres et lokalcenter på ejendommen Rolighedsvej 1, men tilbagesendte projektet til ansøger med henblik på udarbejdelse af revideret projekt, der tog højde for både den trafikale virkning på grunden og ved Rolighedsvejs udmunding i Chr. X.´s Vej samt naboforholdene.

 I den mellemliggende periode er der modtaget indsigelser mod projektet fra advokat repræsenterende nærliggende lodsejere i området og naboen Rolighedsvej 2.

Lillestrand

Massive protester mod “Lillestrandsprojektet” fik også her Plan- og miljøudvalget til at vende tommelfingeren ned af .


13 kommentarer til “Ingen Aldi og Netto ved politistationen” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

13 kommentarer til “Ingen Aldi og Netto ved politistationen”

 • Godt Heino du har fuldstændig ret ,der er en lille klynge i byens midte der vil have det hele ,
  lad os få nytænknig og udvidelse af nye butikker så er man helt fri for at køre til Frederikshavn
  ville gerne se hvordan det ville se ud hvis alle vi erhvervsdrivende med delvis butik hvis vi skulle stuves ned i bymidte

 • HHHMMMM…tænk jer nu godt om .først tog de bolighuset plus et fredet hus.Skal de også tage skoven som p.plads plus kristiholts gl.hus på Polighedsvej til personale-kantine. huset er jo bare med stor respekt tegnet af Ulrik Plesner . Husk nu kære venner. SKAGEN har stadig sjæl.
  MVH 50 årig skagbo……

 • Ja han skriver rigtig godt den kære Heino …Endda så alle forstår hvor han vil hen med det han skriver……
  Der er substans i hans indlæg…godt gået…..
  Måske du skal overveje at gå ind i lokalpolitik en dag unge mand…..

  Mvh.
  Fru Olsen

 • Super detaljeret indlæg, godt med et synspunkt fra endnu en ung skawbo…

 • Lige mine tanker, Dan!

  Ofte læser man skawboer beklager sig over, at der intet sker i Skagen. Al udvikling foregår i Frederikshavn, og alle skattepengene bruges dermed også dér.

  Men når alt kommer til alt, er sandheden vel den, at mange skawboer ikke ønsker nytænkning og udvikling. De har nok i det der er, og ønsker, at Skagen forbliver den by, den altid har været!

  Men nu er det én gang sådan, at tiderne har det med at ændre sig – Damn it!

  Unge mennesker – og de turister, der ikke er på en historisk rejse ”down of memory lane” – ønsker muligheder, nytænkning og udvikling.

  Som Mikkel Schou skriver et andet sted i denne debat, er der stadig plads til alle de såkaldte specialbutikker. I mine øjne vil det da skabe et meget hyggeligere miljø i centrum, hvis de store lavprisvarehuse blev flyttet uden for bymidten, som det også er tilfældet i langt de fleste andre byer. Det ville vel også gøre det en del lettere for skawboerne at få handlet ind, især om sommeren, hvor det kan være noget af en prøvelse, at finde en P-plads nede i byen – som man så oven i købet skal betale for at holde på, så alle P-indtægterne kan bruges i Frederikshavn! (Ironi kan være anvendt)

  I december 2010 kunne man herpå Skagens Avis læse, at ”Formanden for Skagen Handelstandforening, Flemming Stig, “manede til forsigtighed med at opføre alt for mange butikker væk fra bymidten, og derved komme i samme sitution som både Frederikshavn og Hjørring, hvor der begge steder står mange forretninger tomme i midtbyen”

  At jeg ikke forstår den indædte kamp for specialbutikkernes bevarelse, er én ting. Specialbutikkerne vil da s…. Skagen og skawboerne et stykke – de er udelukkende interesseret i lutter mammon! Når sæsonen nærmer sig sin afslutning, og turisterne drager mod deres respektive hjemmeadresser, griber specialbutikkerne det nærmeste A4 ark og udfærdiger en sidste hilsen til skawboerne: ”Vi ses i 2012”

  Resultatet er netop tomme butikker med en sidste hilsen på et trist stykke papir i vinduet. Så hvorfor der ”manes til forsigtighed” er mig en gåde. Scenariet, der frygtes, ses jo allerede. Måske er løsningen netop, at alle de store lavprisvarehuse skal klemmes ind i midtbyen og alle specialbutikkerne flyttes udenfor?

  Hvad der menes med en ”naturødelæggende placering”, som Hjort skriver, ved jeg ikke. ”Lille Strand”, hvor der førhen var plantet en stor, grim rød fabrik, og hvor der nu blot er en tom pløjemark, der grænser op til et grimt og faldefærdigt betonhegn, kan vel næppe kategoriseres som ”naturskønt”? Det ville da pynte gevaldig på området, hvis der i bedste Thorvald Bindesbøll-stil blev opført boliger på området.

  På Rolighedsvej, hvor politiet førhen residerede, ligger der nu en stor og tom spøgelsesbygning. Hvori naturskønheden ved denne består, ved jeg ikke. Måske i det kunstigt anlagte område med marehalm og hybenroser? I så fald kunne Aldi og Netto nok i skøn forenighed finde ud af, at plante lidt af begge omkring butikkerne.

  Åhh ja, det minder mig om tiden efter kommunesammenlægningen, hvor Skagen skulle have en ny rundkørsel ved Frederikshavnsvej/Kattegatvej. Der var et ramaskrig uden lige, fordi der ikke blev smidt en dynge strandsand, tilplantet marehalm. Det samme da skawboerne ved kommunesammenlægningen gjorde opmærksom på, at de altså også ville have blomster, og Frederikshavn kommunes park og vej afdeling derfor tog sig den frihed, at opsætte ”whiskytønder” med blomster – mindes læserbreve med overskrifter som ”Skagens sjæl er væk”.

  Der findes utallige byer i Danmark, hvor man har formået at skabe dynamik og udvikling ved at lade nyt og gammelt mødes. Dermed ikke sagt, at Skagen skal være et stort mix, hvor Skagens sjæl fuldstændig opsluges af moderne arkitektur. Men en smule nytænkning har vel aldrig skadet nogen?

  Der er vel en grund til, at Skagen allerede har ét område med fortidsminder. Men måske Skagen By- Og Egnsmuseum skal udvide området ved Svallerbakken til hele Skagen by og opkræve entré ude ved rastepladsen, umiddelbart før festivalpladsen?

 • Det er da helt fint at placere dagligvare butikkerne i Frederikshavn eller Sæby, det er jo bestemt fra byrådets side at de unge butiksmedhjælpere skal ud af Skagen allerede fra 10. klasse, så kan Skagens unge lige så godt blive i Frederikshavn eller Sæby for at arbejde efter skole. Når vi så skal handle ind i Frederikshavn kan vi hygge med de mindste af vores Små Skagboer i de dertil velegnede kommunale svømmehaller med badeland i Frederikshavn og Sæby eller gå i funhouse og slutte af på Mc. Donalds hvor de små kan hygge sig i legeområdet.

  Når så turen går hjem mod Skagen om aftenen, har de store unger fået fri fra arbejde og vi kan alle følges hjem for at sove.

  De skal jo lære det de unger! Der er kun plads til ældre mennesker i Skagen. Gi os noget wellness og pleje centre, ældre boliger og plejehjem og flere bynære naturområder (tomme byggegrunde).

  Lad os i takt med byens unge (landets kommende iværksættere og arbejdsplads skabere) forsvinder til byer der gider dem, rive de yderste af byens huse ned og skabe noget mere hede areal. Se det er der fremtid i.

 • Godt skrevet Mikke og Jan
  Vi må udvide vores by
  ingen er vel intereseret i at lade alt nyt dø
  Ikke alle kan være i krysset ved apoteket
  Synes helt klart vi skal ønske alle nye butikker VELKOMMEN bare de har åben hele året
  Ån nu KOM JYSKE jo ………. HELT FORFÆRDELIG det går jo ud over jyske i Frederikshavn og Hjørring men men men nu gavner vi miljøet og sparet at køre ,og hvor mange fuldtids arbejdspladser gav det ?
  Lad os få nogle butikker og vind i sejlene ,
  Det hele kan vel ikke bare dreje sig om nogle få butikker i by midten lad os da få turisterne spredt lidt så måske mange flere kan få glæde af alle de penge de ligger i byen

 • Flot skrevet Mikkel

  Lad nu Frederikshavn have butikkerne, så har man da en grund til at køre der ned, de bygger nye foretninger så de må være glade for at skawboerne kommer og handler.

  Lad os nu være negative og sige nej til alt nyt.

  God weekend og lad os så komme ud at køre, vi skal ud at handle.

 • Kære Mikkel

  Vi protesterer i k k e mod Netto og Aldi. Vi har dem i forvejen. men mod en uhensigtsmæssig og naturødelæggende placering.

 • Puha det var godt… Så kan Politistationen atter ligge øde hen i de kommende år, måske bortset fra en enkelt udlejning til galleri i ny og næ…

  Jeg forstår ganske enkelt ikke den naive romantiske forestilling om, at Skagen skal være en by udelukkende bestående af små specialbutikker. Disse butikker, der sælger et bredt udvalg af Kinesisk producerede varer, bidrager til skagen 1/4 af året, mens de andre butikker ville bidrage hele året.

  Der vil jo stadig være plads til specialbutikker i gågaden om sommeren, disse bliver ikke udkonkurreret af, hverken Netto, Aldi eller Lidl. Når sæsonen går på hæld d. 1/9 lukker specialbutikkerne alligevel. De andre butikker skaber beskæftigelse hele året.

  Udviklingen i indbyggertallet taler sit tydelige sprog for Skagen. En søgning på wikipedia efter Danmarks største byer placere Skagen som nr. 71 efter byer som Sæby, Hundested og Humlebæk! Endnu værre ser det ud når man betragter udviklingen siden 2006. Dengang havde Skagen 9380 indbyggere, idag har den 8515. Dette tal barberes formentlig ned med endnu 100 stykker allerede efter sommer når der er studiestart i universitetsbyerne.

  Jeg mener ganske enkelt ikke at man kan tillade sig at sige nej til disse butikker, især ikke når byens situation tages i betragtning. Kommer der et skift væk fra Skagen som foretrukket turistmål er man jo i seriøse problemer.

 • Brian Iversen

  Godt der er lidt fornuft tilstede. Shell-tanken? forfærdelig tanke.
  Men kære venner, prøv at gå en tur i området mellem Shell, banen og Hotel Skagen. Hvorfor skal alle træerne fældes? Mon ikke det giver frisk luft over Stuhrs-kvarteret?
  Jeg har hørt en fugl synge om, at de store granner ved *skøjtebanen* på Gl. Landevej også skal væk!!!!
  God Week-end og nyd vores by og natur.

 • kurt frænde

  Beslutning om ingen Aldi og Netto og ej heller “lillestrand” er jo efter
  alles skawboernes ønske som vi var samlet til i Skagenhallen.
  Godt at man også lytter til befolkningen.
  Nu mangler vi bare også at få det stoppet ude ved Shell tanken.

 • Skønt at områedet ved Rolighedsvej ikke ødelægges. Plus i karakterbogen for den beslutning.

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ingen Aldi og Netto ved politistationen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
SELECT DISTINCT ID, post_title, post_password, comment_ID,
        comment_post_ID, comment_author, comment_date, comment_approved,
        comment_type,comment_author_url,
        SUBSTRING(comment_content,1,300) AS com_excerpt
        FROM wp_comments
        LEFT OUTER JOIN wp_posts ON (wp_comments.comment_post_ID = wp_posts.ID)
        WHERE comment_approved = '1' AND (comment_type = '' OR comment_type = 'comment') AND
        post_password = ''
        ORDER BY comment_date_gmt DESC
        LIMIT 5

Seneste kommentarer

© 2007-2021 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER