Billy Cross og Co. i Galleri Gajhede

Billy Cross og Co. i Galleri Gajhede

30. juli 2011 - kl. 0:08 - af

Everybody’s Talking bestående af Billy Cross, Jimmy Colding og Lars Maasbøl byder indenfor i Galleri Gajhede den 1. august med en klar dagsorden: at give publikum en unik oplevelse, hvor de fremragende sange forenes med autentisk og rutineret musisk talent og spilleglæde.

Billy Cross behøver næppe nogen nærmere præsentation. Amerikaneren har boet i Danmark i 30 år og efterhånden manifesteret sig som en af ”vores egne” blues-guitarister herhjemme; i særdeleshed for hans rolle i det navnkundige Delta Cross Band. For at understrege mandens talent var han i 1977-79 medlem af Bob Dylans band, og med til at indspille pladerne Street Legal og At Budokan, der begge blev udsendt i 1978. Herudover har han været producer for bl.a. Anne Dorte Michelsen, Allan Olsen og Pretty Maids.

Med sig på scenen har han Zididada sangeren Jimmy Colding og guitaristen Lars Maasbøl og sammen binder de aftenen fornemt sammen med dreven humor, godmodige indbyrdes drillerier og et afslappet overskud, der resulterer i et show, hvor publikum veksler mellem grin og benovelse.

Igennem flere år har Everybody’s Talking levet op til sit bandnavn og høstet larmende bifald fra udsolgte koncertsale landet over. Snakken i landet går, bogstavelig talt, når Rocklegenden, Popdrengen og Kongen af Ribe forkæler publikum med fabelagtige fortolkninger af historiens store rock/pop-klassikere. Derfor kan det forventes, at koncerterne bliver en uimodståelig blanding af klassikere, publikumsfavoritter og nye hits.

I bagkataloget har trioen debutalbummet Everybody’s Talking fra 2005 og Talk of the Town fra 2007; et livealbum, der resulterede i en velfortjent guldplade. Udgivelsen Louisiana fra 2008 er ligeledes et livealbum indeholdende klassiske rocksange og Billy Cross’ eget materiale. De produktive herrer præsenterede desuden albummet Now we’re Talking i 2010, hvis numre svøbte sig perfekt ind i det eksisterende repertoire.

Alt i alt venter der publikum en ekstraordinær oplevelse, når Everybody’s Talking er klar til at give gæsterne denne aften i Galleri Gajhede noget at snakke om!

Billetter: Mikael Gajhede 24 45 15 10 eller mikaelgajhede@gmail.com

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Billy Cross og Co. i Galleri Gajhede' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger