Store Dragedag på Råbjerg mile

Store Dragedag på Råbjerg mile

7. august 2011 - kl. 15:19 - af

Himlen bliver sort af flyvende drager den 21. august. Atter i år skal der flyves med drager øverst oppe på den store vandremile.

Søndag den 21. august kl. 10.30 indbyder Skov- & Naturstyrelsen og Skagens Bibliotek alle til en herlig dragedag midt i den største attraktion af alle i Skagen-området: Råbjerg Mile.

Man må gerne medbringe egen drage, eller man kan bygge én på stedet – byggematerialer og kyndig assistance forefindes på parkeringspladsen ved Råbjerg Mile. Ved 12-tiden drager man på Milen, og arrangørerne forventer en uhørt stor sværm af drager i luften.

Aerodynamikken er perfekt i det storladne natursceneri, og der plejer sjældent at være problemer med at give drager af alle slags luft under vingerne.

Drageflyvning giver højt humør, velvære og masser af frisk luft. Benyt denne enestående chance for at møde andre dragebyggere eller kom blot og nyd synet, når de mange, mange drager formørker himlen over Råbjerg Mile.

Som forberedelse til Store Dragedag er der drageværksted på Skagens Bibliotek onsdag den 17. august kl. 16-18. Hér kan man få repareret sin gamle drage eller bygge en splinterny.

Drageværksted og dragedag ledes af naturvejleder Villy K. Hansen, der kender Skagens natur – herunder også luftrummet – som sin egen bukselomme. Han assisteres af bibliotekar Hans Nielsen, passioneret drageflyver med speciale i kiskeedee-drager og luftkasteller.

På Store Dragedag skal man huske fornuftig påklædning, mellemmadder og drikkevarer.

Det er gratis at deltage, og tilmelding er ikke nødvendig.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Store Dragedag på Råbjerg mile' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger