Rejsegilde på Århundredets Skipperskole

Rejsegilde på Århundredets Skipperskole

26. august 2011 - kl. 14:11 - af

Torsdag eftermiddag var en hær af håndværkere, ansatte, bestyrelsesmedlemmer og andre intereserede mødt frem for at fejre rejsegilde på Skiperskolen. Som traditionen sig byder var der naturligvis øl og pølser til de fremmødte. Øllet var leveret fra vores lokale Bryghus, mens “Hansens Pølsevogn” serverede pølser med brød.

Forstander for Skagen Skipperskole, Anders C.T. Andersen holdt tale og her kan du læse hvad han sagde: 

Kære alle sammen

Velkommen til rejsegilde for vores drøm ”Århundredets Skipperskole.

Historien om Århundredes Skipperskole går langt tilbage, og har været underlagt mange forhindringer.

Men da et byggeri blev en realitet og vi skulle vælge mellem mange fine tilbud, var valget egentligt ganske enkelt. Vi var alle enige om at den bygning vi nu står overfor skulle vinde. Det er en fantastisk flot bygning, som alle var enige om, skulle være den ny Skipperskole. Men et er arkitektens fine streger, for det er en bygning med mange spændende former og skæve vinkler. Noget andet er at skulle overføre de fine tegninger til virkelighed, her der det jer, håndværkeres dygtighed og faglighed, der kommer på spil, den opgave har i klaret flot, det er fantastisk at se tegningerne vokse frem i virkeligheden udført af dygtige håndværkere. Vi ved, at det ikke er uden sværdslag, at gå til en sådan opgave, men vi fornemmer, at i går til opgaven med ønske om at lave et flot resultat. Vi er stolte på jeres vegne over den bygning, der nu rejser sig og vi siger mange tak for indsatsen.

Jeg vil også gerne takke de mange andre der har været en del af Århundredes Skipperskoles tilblivelse, der er rigtig mange der yder en stor arbejdsindsats, det gælder alle de ansatte på skipperskolen, det gælder byen, firmaer og mange andre der bakker op om byggeriet af Skagens nye vartegn. Ingen nævnt ingen glemt, siges der, så til sidst en stor tak til alle.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Rejsegilde på Århundredets Skipperskole' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger