Fightnight i Strandby

Rasmus ”Razzer” har netop bragt Skagen foran med 0-1.

Fightnight i Strandby

30. august 2011 - kl. 6:18 - af

Skagens 2. hold havde en kraftig plet der skulle skylles væk, da man onsdag aften mødte op på XL Byg Arena i Strandby.

Efter den pinlige blamage i forrige weekend i Lendum, hvor man førte 3-0 efter 7 min. og alligevel tabte, skulle der virkelig sparkes gang i det unge Skagen hold.

Modstanderen var det ”nye” fusionshold med det naturlige mundrette navn, Strandby-Elling-Nielstrup I.F.

Ikke et Skagen hold i stærkeste opstilling, men et hold indstillet på at kæmpe den bagerste del i laser.

Kampen bød ikke på de store højdepunkter indenfor de første 20 min. og den mest aktive i denne periode var kampens kvindelige dommer i Nynne Jensen, som havde nok at gøre med at fordele frisparkene imellem de to hold.

Men i det 27. min. begyndte løjerne på XL Byg Arena at tage sin begyndelse. Ny mand i Skagen truppen, Matias H. Thorsen kunne sende Rasmus ”Razzer” af sted og han svigtede ikke i dette tilfælde. Efter at have udført en U-vending lige udenfor feltet, kunne ”Razzer” sparke bolden i nettet til 0-1 føring til Skagen holdet.

”Razzers” ”fanklub” på Fyn må have kronede dage i disse tider, da der sker noget når ”Razzer” er i nærheden af bolden. Både af positiv og negativ art og denne dag var absolut ingen undtagelse.

Skagboerne havde helt styr på det på dette tidspunkt og hjemmeholdets sporadiske muligheder fyldte ikke meget i den 1. halvleg på XL Byg Arena.

3 min. før pausen kunne hårdtarbejdende Matias H. Thorsen igen stå ”fader” bag en mål givende aflevering. Denne gang var det mål fattige og mål hungrende Brian Eggert, der kunne fyre harpunen af og det var en forløsning af de store, da kuglen kunne ligge sig til rette i nettet.

Skagboerne kunne med ro i sindet gå til pause med en betrykkende 0-2 føring.

Da var dog ikke spillet mere end et enkelt min. af 2. halvleg, før tingene begyndte at vakle i Skagens tro. Den tidligere Skagen spiller i Thomas Gajhede, som netop var skiftet ind i pausen for hjemmeholdet, kunne med et godt drøn bringe spændingen tilbage i kampen med reduceringen til 1-2.

4 min. senere måtte stolpen redde for Skagboerne og man var virkelig kommet i uvejr i denne tidlige fase af halvlegen.

Der var kommet intensitet og gnist over kampen og dette skulle komme til at kamme over i halvlegens 63. min. Rasmus ”Razzer” og en Strandby spiller havde nogle indbyrdes skærmydsler, som desværre endte med et slag/skub imod ”Razzers” direkte modstander. Direkte rødt kort til ”Razzer” og dermed et par kampes pause fra fodbolden.

Ganske som i holdets første kamp, skulle dette undertal komme til at koste yderligere en scoring. Udligningen til 2-2 kom 5 min. efter og det var nu et virkeligt trængt Skagen hold, som kæmpede hårdt for ikke igen, at komme tomhændet hjem efter at have ført med 2 mål.

For at gøre ondt være opstod der kaos, tumult og panik i Strandby yderligere 4 min. senere. Kampens kvindelige dommer i Nynne Jensen fløjtede efter en tackling i straffesparks feltet for, hvad mange troede var et dømt straffespark til Strandby. Også Skagens Patrick Christensen havde den klare opfattelse, at der var dømt et straffespark imod ham og Skagen holdet. Patrick måtte i sin frustration hen og ”puste sig op” og med en truende adfærd, havde en sædvanligvis kompetent og konsekvent dommer i Nynne, ingen anden udvej end at vise Skagen spilleren direkte rødt kort og marchordre. Også her er der fodbold fri i et par kampe.

Da Nynne Jensen igen havde fået bragt ro på banen og bolden skulle sættes i spil igen, viste det sig at der var dømt et målspark til Skagboerne. Ak ja. Sådan kan det gå.

Var Skagen holdet trængt tidligere i halvlegen, skulle der nu hentes resurser et helt andet sted fra. Med 2 mand i undertal, blev der nu fightet og kæmpet med de absolut sidste kræfter for at trods alt, at bevare det ene point.

Sjældent havde man set et Skagen hold i den grad kaste sig ned i en hver duel, for at forsvare sig og det ”forstyrrede” tydeligt et hjemmehold som troede, at de sad solidt i førersædet nu.

I kampens 90. min. havde Skagen holdet våget sig op på modstanderens banehalvdel og det med et frispark til følge til Skagen holdet. Mads M. Petersen tog sig god tid og lagde bolden godt til rette. Få sekunder efter blev der fyret et dommerdags hug af og Mads kunne se sit frispark passerer målmanden og ramme indersiden af stolpen og via mållinjen i spil igen.

Dette var tilsyneladende chancen og sort uheld for det utrolig godt kæmpende Skagen hold.

Brian Eggert som efter sin første scoring var sendt til genopladning på bænken, var kommet på banen igen og det med ordrerne. ”Giv os et mål mere”.

Den gode Brian Eggert plejer sjældent at holde sit ord, når talen kommer til antallet af lovede mål pr kamp, men i kampens 92. min. kunne Kenneth Pedersen sende Eggert af sted. Målmanden blev rundet, men vinklen blev spids og det lignede en ”typisk” afbrænder. Men hovedet blev holdt koldt og Brian Eggert kunne blive dagens mand, da alle havde indset, at bolden virkelig havde retning imod det tomme mål.

Kampen blev fløjtet af umiddelbart efter og en fantastisk vigtig sejr på 2-3 i Strandby var en realitet.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Fightnight i Strandby' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger