Hvor er musen ?

Hvor er musen ?

2. oktober 2011 - kl. 9:49 - af

Fokus på seniorer og internet den 7. oktober på KAPPELBORG. Næsten halvdelen af folk over 60 år er famlende overfor internettet og de mange muligheder, der åbner sig, hvis man er bare en lille smule fortrolig med hele den elektroniske verden.

Man kan selvfølgelig til dels klare sig uden at være koblet op til nettet, men der er altså rigtig mange opgaver, der løses hurtigere og nemmere, hvis man kan gøre det fra tastaturet i hjemmet.

Ydermere bliver det i stadig højere grad et krav fra det offentlige, at kommunikationen med borgerne skal foregå elektronisk – så hvad enten man hviner eller piver er der på meget kort sigt kun én vej, der er farbar: man må se at få lært lidt om it og internet.

Derfor har bibliotekerne sammen med It- og Telestyrelsen, Ældresagen samt Ældremobiliseringen taget initiativ til SENIORSURFDAG den 7. oktober. Den pågældende dag kan man fra kl. 10-14 komme på det nye bibliotek i KAPPELBORG og få masser af råd og vejledning om hvordan man skal nærme sig dette her internet.

Bibliotekarerne er alle rutinerede brugere af nettet, og ydermere har man på SENIORSURFDAGEN fået assistance af Ulla Gjelstrup, der i mange år har virket som underviser i computerverdenen.

DR Undervisning har til SENIORSURFDAGEN udviklet en digital skattejagt, som på en sjov måde gør folk fortrolige med de helt grundlæggende ting i internettet.

Gå på KAPPELBORG på SENIORSURFDAGEN og få en gratis smagsprøve på internettet. Men pas på! Man får hurtigt blod på tanden og lyst til at lære meget mere om it.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Hvor er musen ?' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger