Ny CD fra Tom Donovan – Skagen Rose

Ny CD fra Tom Donovan – Skagen Rose

26. oktober 2011 - kl. 0:42 - af

Tom Donovan har på torsdag den 27. oktober kl. 15:00 officiel release, på sin nye CD  på Pakhuset. Alle er velkomne til at deltage i arrangementet, og mon ikke der bliver tid til et par smagsprøver fra den nye CD.

“Skagen Rose” er titlen på den nye CD fra Tom Donovan. Han maler billeder med sin musik. Tom har i mange år rejst rundt og spillet sin musik på de største festivaler og musiksteder i Danmark. Den danske kultur har på hans mange ture rundt i landet inspireret ham til at skrive en række smukke sange om Danmark.

CD´en byder på mange af Toms egne, originale sange: ”Driftwood”, ”Skagen my True Love”, ”Jutland Wind”, The Land of Light”, ”Skagen Rose” og mange andre sange. Sangene er bl.a. inspireret af Danmarks kyster, ikke mindst har Skagen været inspiration til flere af sangene på CD´en.

Tom tager os med på en rejse langs Hærvejen fra Sønderjylland til Kongernes Jelling. Videre til Ribe, Viborg, Silkeborg og hele vejen op til Skagen. Tom har med høj integritet lagt musik til oversættelser af nogle af Danmarks største poeter; Holger Drachmann, Steen Steensen Blicher, Johannes V. Jensen og Ludvig Holstein. Alle disse sange er med på Skagen Rose.

Skagen Rose udgives sammen med mange af Toms øvrige CD´er internationalt. Han har bl.a. opnået dobbelt platin for en af hans tidligere udgivelser med irsk folkemusik. Tom Donovan bringer fornyelse til den irske folkemusik. Ikke mindst, er Tom en entertainer i verdensklasse.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny CD fra Tom Donovan – Skagen Rose' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger