Egersund fisk åbner fabrik i Skagen

Egersund fisk åbner fabrik i Skagen

11. november 2011 - kl. 0:12 - af

Søndag den 30. oktober var en stor dag for de ansatte, og i særdeleshed for direktør Mogens K Andersen på Egersund Fisk’s nye fabrik i Skagen. 

Det var nemlig dagen hvor fabrikken modtog den første tilførsel af sildefileter. Når sildefileterne kommer ind på fabrikken syrnes og marineres de, hvorefter de sendes videre som halvfabrikata til fødevarevirksomheder i det meste af Europa. 

Forud for opstarten af fabrikken på Hermetikvej på Skagen Havn, har bygningerne som tidligere husede sildeforarbejdingsvirksomheden P. Anthonisen været igennem en større ombygning og klargøring. En af grundene til at Egersund Fisk valgte at etablere sig i Skagen, er ifl. Mogens K Andersen, at der i Skagen var de rigtige bygninger, og ikke mindst arbejdskraft med de rigtige kompetancer. 

Egersund Fisk A/S blev dannet i 1921, i starten kun med produktion af fiskemel og fiskeolie. Siden er virksomheden vokset til også at omfatte andre “Sea Food” aktiviteter, hovedsagligt forarbejdning af pelagiske fisk. Firmaet med base i Egersund har flere afdelinger i Norge, samt aktiviteter i Ukraine og nu også i Skagen. 

Den Pelagiske forarbejdningsindustri har igennem den seneste årrække gennemgået en tid med mange konsolideringer, og flere havne har helt mistet deres industri inden for dette område. Derfor er det ekstra glædeligt for Skagen Havn at Egersund Fisk har valgt at etablere sig i Skagen, og dermed være med til at styrke havnen som Pelagisk Centrum. 

For flere oplysninger henvises der til Egersund Fisk A/S hjemmeside www.egersund-fisk.no 

Nu kan du følge med i,- hvad der sker på Skagen Havn ved at tilmelde dig havnens nyhedsbrev via hjemmesiden, eller se vores galleri “Havnen i billeder” som opdateres hver uge med nye billeder, fra ugen der gik.

Kilde: www.skagenhavn.dk

2 kommentarer til “Egersund fisk åbner fabrik i Skagen” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Egersund fisk åbner fabrik i Skagen”

 • Kære Kent Damgaard
  Der skal ikke være tvivl om, at jeg bestemt er begejstret for etablering af en ny arbejdsplads i Skagen. Jeg tror også Mogens kunne bekræfte at også jeg har været en del af den proces.
  Jeg har faktisk for mange dage siden tilkendegivet min glæde ved den nye fabrik på et andet medie. Det har du så ikke læst.
  Jeg ved ikke hvorfor du Kent syntes jeg skal “hænges” ud som mindre interesseret i denne nyhed. Bare fordi jeg vælger ikke at berette om min viden og interesse her, før din provokation, er det måske ikke alene sandheden.
  Der er mange forskellige interesser og ønsker i vores ko
  kommune og ikke mindst i Skagen. Din er ikke frisør salon kan jeg forstå, men det var så mindst 600 andres.
  Vh
  Pia karlsen

 • Stort tillykke til Skagen !
  Godt gået af Mogens, Søren og Egersund Fisk. Sådanne initiativer tilfører Skagen omsætning og arbejdspladser, noget som byen i høj grad har brug for.
  …i øvrigt er det tankevækkende at den negative historie om nedlæggelsen af et billetkontor åbenbart optager sindene mere blandt Skagensavis.dks læsere (og lokalpolitikere) end denne positive historie, som skaber langt flere arbejdspladser ! …for ikke at tale om nævnte politikeres ihærdige stræben på at flytte (ikke tilføje / der bliver jo ikke flere hoveder som skal klippes) arbejdspladser fra én frisørsalon til en anden…mon ikke det var i det eksporterende erhvervsliv kræfterne burde koncentreres ?
  Egersund Fisk, Skagen ønskes held og lykke fremover – håber at forretningen vil blomstre og udvides !
  mvh
  Kent Damgaard

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Egersund fisk åbner fabrik i Skagen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger