Kunstnersammenslutningen “de-frie” udstiller på Kunstmessen

Kunstnersammenslutningen “de-frie” udstiller på Kunstmessen

13. november 2011 - kl. 0:33 - af

Ulla Egholm, Flemming Larsen, Jimmi Flyvholm og Niels Poplens er alle medlemmer af kunstnersammenslutningen de-frie, og de udstiller alle sammen på Skagens Kunstmesse.  Læs mere på www.de-frie.com.


Herunder kan du læse en præsentation af de fire kunstnere: 

Ulla Egholm i stand 21.

Ulla Egholm og Skagen-glaskunst.dk kan du fortsat finde som en af kunstnerene if den lokale ”Kunst og brugskunst messe” i Skagen i weekenden den 19. og 20. november. Hun har været med alle år siden messen startede.
I år vil det for hende være nye former for kunst og brugskunst på hendes stand, samtidig med keramikskuplturer og værker til væggen, glasskulpturer og sjove og unikke keramiske skåle og fade, der lyser op på ethvert bord.

Blandt de nye kreationer er blandt andet: Smukke og søde øreringe, armbånd og halskæder, hvor håndlavede keramiske perler indgår. Kulørte unika serveringsfade i mange forskellige faconer og dekorationer. ”Kulørte kugler” som er de nye lysestager med håndlavede og hånddekorerede keramik kugler i glade og frimodige farver og mønstre. Et par af Katrines søde og sjove ”dametasker”

Årets glasengel

Der vil også være rig mulighed for at erhverve sig den lille særlige julegave, den personlige værtindegave eller tage en snak med Ulla om mere personlige værker, som hun er blevet anerkendt for at lave både til private, til virksomheder og foreninger, til den helt særlige gave med personligt indhold, til at forevige din yndlingstegning fra dit barn, så den bliver en varig del af dit hjem, eller til hvad du lige synes, du kunne fantasere om, kunne lade sig gøre 🙂

——————————————————————————————————————————————

Billedkunstner Flemming Larsen  (Standplads 19 og 20)

Marine, landskabs og portrætmaler.

Har gået 4-5 år på “Skolen for Visionærkunst” i København (Westend) for 20 år siden. Har selv haft fornøjelsen af at undervise andre i intuitiv maling. Derudover gået på andre maler, tegne, og keramikkurser.

Se min hjemmeside www.visionaerkunst.dk

Jeg er født i Storkøbenhavn, men mine forældre er fra Læsø. Flyttede til Læsø i 1999 og i 2010 flyttede jeg videre til Skagen hvor jeg bor nu. Delfinerne er gennemgående mit tema, hvis det har din interesse, så kig forbi min stand og lad os få en snak om hvordan vi kan hjælpe dem. Har blandt andre mødt Ricard O`Barry Flippers træner fra 60érne personligt, som er den mest forhærdede forkæmper for delfinerne igennem 40 år.

Se hans film “The cove” som har vundet en Oscar for den bedste dokumentarfilm i 2010 og hans hjemmeside www.savejapandolphins.org Se også www.idw.org International Dolphin Watch en engelsk org. med Dr. Horace Dobbs som grundlægger. Han deltog på “Delfin Festivalen” på Læsø i 2009 Jeg har arbejdet med at delfinernes ve og vel siden 1996 og stiftede dyreværnsorganisationen ”De vilde Delfiner” i år 2000 og var stifter og hovedarrangør for “Delfinfestivalen”/kunst på Læsø i 2007, 2008 og 2009. Se www.vildedelfiner.dk . Al overskud fra standen går direkte og ubeskåret til at redde delfinernes liv og ve og vel.

Glæder mig til at se dig/jer på Kunstmessen.

————————————————————————————————————————————————–

Skulptør og billedkunstner Jimmi Flyvholm

Standplads nr. 10 og 11

Arbejder med drivtømmer bly og kobber.

http://www.flyvholm.gallerisider.dk/

—————————————————————————————————————————————————

Billedkunstner Niels Poplens ( Standplads nr. 23 og 24 )

Oplev “Skagens Lys” på den røde løber.

Lørdag den 19 november kl. ca.13:15 vil messearrangørerne Lone og Jimmi Flyvholm afsløre deres eget maleri, Skagens Lys, som billedkunstner Niels Poplens har malet til dem, en gave og en speciel historie rummer maleriet, kom og få det hele med når Niels Poplens går på talerstolen efter messen officielt åbnes kl.13.

Bodille besøger messen.

I 2007 udførte Niels Poplens en portræt bestilling med Bodille og jo det var fruen der startede og lagde navn til Skagens kendte kro. Bodille har venligst udlånt sit portræt maleri til udstillingen.

Den digitale Holger Drachmann / SALON.

Niels Poplens har udført et digitalt maleri af sit eget maleri med Holger Drachmann i en speciel lys sammensætning, men det er nok bedst at opleve det på egen hånd, herudover udstilles nye malerier alle med motiver fra Skagen På Niels Poplens stande kan du også opleve en speciel SALON ophængning med kunstnerens nyere Skagensmalerier indsat i gamle Guldrammer, blandt andet, Blå time, P.S. Krøyers Vejrhane,

Stort motiv fra Klitgården, stemning fra Holger Drachmanns Atelier, Skawlink lll, stemning fra udsigtspladsen ved Grenen m.m.

Gratis DVD / Verdens Højeste Udstilling.

Ejer du et maleri af Niels Poplens kan du gratis komme og hente en helt ny dvd på 20 minutter fra udstillingen i Hvide Fyr 2010 uge 29 med fotos af events og musik plus et flere minutters langt indblik i kunstnerens Atelier. DVD”en kan desværre ikke købes.

Du vil også finde plakater, postkort og 2012 spiral kalendere m.m. på standene VEL MØDT.:)

www.poplens-art.dk

En kommentar til “Kunstnersammenslutningen “de-frie” udstiller på Kunstmessen” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

En kommentar til “Kunstnersammenslutningen “de-frie” udstiller på Kunstmessen”

  • Dametasken som er på billedet er lavet af Kathrine Kjærsgaard, og jeg sælger dem for hende på min stand. Den kan jeg ikke tage æren for.

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger