Nytårshilsen fra byråds-medlemmerne i Frederikshavn

Nytårshilsen fra byråds-medlemmerne i Frederikshavn

29. december 2011 - kl. 10:53 - af

Vi har på SkagensAvis og SaebyAvis i anledningen af det forestående nytår givet vores lokale byrådspolitikkere muligheden for at sende en hilsen til borgerne i hele kommunen. Herunder ses et af de indlæg der er modtaget.

Nytårshilsnerne vil i de kommende dage blive bragt i den rækkefølge, de er fremsendt til redaktionerne.

Da vi ønsker at bevare den gode stemning og tone i juletiden, har vi besluttet, at det ikke er muligt at kommentere på de fremsendte indlæg, som iøvrigt bringes i deres helhed uden vores indblanding.

Af Brian Pedersen SF. Formand for teknisk udvalg.

Endnu et nytår banker på døren, et nyt år med muligheder, valg og nye veje at gå, men også tid til at se tilbage på året der er gået.

Rent vand i vandhanen, kloakker der fungerer, skybrud og klimatilpasning, veje uden huller, snerydning, lukning af toiletter, skove natur og adgang til den, affald, jagt, beredskab, energi, Kort sagt. Teknik er borgernært og borgerne oplever især området, når tingene ikke virker. Derfor er området helt centralt i udviklingen og opretholdelsen af velfærden i Frederikshavn Kommune.

Dejligt at sneen i skrivende stund, ikke ligger som en dyne overalt. De sidste 2 vintre har været en opgave. Det har været en opgave som er løst, med hjælp fra det beredskab som servicerer os, når vi sover. De har i mine øjne løst opgaverne flot. Vejret er vi jo ikke herre over, men det koster Ca. ½ million om dagen når det går rigtig løs med sne fygning osv.

I løbet af året har jeg fået mange henvendelser fra jer. Det er dejligt med en god borgerkontakt om alt inden for det tekniske og forsyningen. Snerydning offentlig/privat veje, og fortov, klipning af vejrabat, vejenes tilstand efter de voldsomme vintre, oversvømmelser, hærværk, osv. Jeg takker for alle henvendelser, og det lykkes da også at løse de fleste.

Der er hele tiden opgaver, der skal løses. Besparelser har også været en del af dagsorden. På årets sidste byrådsmøde, blev en omfattende jagt plan vedtaget. Jeg har i løbet af året haft mange møder med jægerne, inden aftalen kom på plads. Vi skal alle benytte vore skove, og natur. Jeg ved at jægerne er veluddannede og er eksperter i både, at skyde syge og påkørte dyr, samtidig med de udfører et stort arbejde inden for vildtpleje i vores kommunale skove.

Når jeg ser fremad, håber jeg at de tiltag, opgaver, besparelser vi i disse år, har været nødt til, vil være til gavn for borgerne. Jeg arbejder på, at vi alle får ligeligt del i ”kagen”. Så uanset hvor man bor i kommunen et det mit mål at alle skal føle, at servicen også gælder der. Lad mig slutte med at sige der skal være plads til os alle. Frederikshavn kommune for folket.

Med disse linier vil jeg ønske alle en rigtig god jul og et godt Nytår.

Brian Pedersen.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nytårshilsen fra byråds-medlemmerne i Frederikshavn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger