Tak for at der findes mennesker …..

Tak for at der findes mennesker …..

31. december 2011 - kl. 0:25 - af

…. som stadig vil hjælpe andre. Tak for året som er gået. 

Har været så heldig i år at der har været så mange flinke mennesker som hjalp til under flytning osv. Julehjælp med mere. Og Tak til den flinke mand som i går middags stoppede op da jeg og min datter væltede omkuld ved Cronborgvej. Vi slap med forskrækkelsen og fra og med nu af hedder det gå hvis vinden den er så stærk som den var i går. Dog har jeg lidt ondt i ryggen, benene og nakken men tror det er forskrækkelsen som stadig sidder i mig. 

Mit nytårs forsæt er at hjælpe andre mennesker som de har hjulpet mig i år som er gået. 

Godt nytår til alle der ude. 

Med venlig hilsen Marie –Louise

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tak for at der findes mennesker .....' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger