Line fra X-factor elsker Pernille Rosendahl

Foto: DR

Line fra X-factor elsker Pernille Rosendahl

7. februar 2012 - kl. 14:08 - af

15 årige Line fra Skagen er blandt de 9 der er gået videre til X-factor live shows, der sendes på DR1 fredage klokken 20.00. Line går i 9. klasse på Ålbæk skole og har fritidsjob hos SuperBest i Skagen.

Det med musik og sang har Line ikke fra fremmede. Både hendes mor og bror spiller musik og Line har sunget lige siden hun var helt lille. I 2010 vandt Line en sangkonkurrence.

Line elsker at synge og optræde, og det er derfor en stor drøm der er gået i opfyldelse, med deltagelsen i X-factor 2012.

AVISEN fangede en travl og stolt Line på telefonen efter dagens pressemøde i DR-byen.

På spørgsmålet om hvordan Line gik og havde det med det hele, kom svaret prompte: “Det er helt vildt fedt, det er det her jeg har drømt om i årevis. Vi øver og øver og bliver stylet og får lagt make-up.” Er du klar til på fredag? “Jeg er bare SÅ klar, jeg glæder mig helt vildt til at vise hvad vi har gået og øvet på i de sidste 14 dage”

Hvordan er det at arbejde sammen med Pernille Rosendahl? “Jeg elsker Pernille, hun er så skøn at arbejde sammen med, og det var hende jeg ville have valgt som mentor, hvis jeg selv kunne bestemme.  Jeg føler mig helt tryg i Pernilles hænder. Jeg har aldrig haft idoler indenfor musikken, det har jeg nu – nemlig Pernille. Jeg har derimod altid haft respekt for folk, der kan leve af deres musik” 

Du skal synge skotske Emeli Sandé’s Heaven på fredag, hvis ide var det? “Det var Pernille der introducerede mig for Emeli Sandé, og da Pernille spillede og sang Heaven for mig, var jeg ikke i tvivl. Det var lige mig og min stil”

Den nye store X-factor scene i DR-byen er sat op, og Line fortæller, at hun allerede flere gange har øvet sit nummer med hele det store band. På fredag, når det første live show sendes, bliver det for første gang sendt i HD og med Dolby 5.1 lyd.

Har du noget du vil sige til læserne på SkagensAvis.dk? “Ja, jeg vil gerne benytte lejligheden til at sige, at jeg er stolt af at være Skawbo og at jeg selvfølgelig håber på, at så mange som muligt vil stemme på mig på fredag”

Herunder er et link til en video fra Lines audition.

http://www.youtube.com/watch?v=5rsfvYklrSs

Held og lykke til Line på fredag. Vi krydser fingre.


8 kommentarer til “Line fra X-factor elsker Pernille Rosendahl” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

8 kommentarer til “Line fra X-factor elsker Pernille Rosendahl”

 • Meget flot præstations i X factors 1 lives show. Det var bare så fedt at se og vi er meget stolte af dig, og håber at alle som ser og hører dig vil sætte derers stemme på dig.

 • Det er SÅ fedt Line – vi glæder os til en stor oplevelse på fredag – Giv den gas !

 • Musikerne fra København

  Det er SÅ fedt, Line – vi har også ladet mobilerne op. Glæder os til din præstation på fredag – den bliver garanteret fantastisk

 • Familie Frederiksen

  Kaere Line
  Vi oensker dig alt mulig held og lykke med din deltagelse i X-factor. Dejligt Skagen igen kommer paa kortet. Vi vil foelge dig paa you tube da vi desvaerre ikke kan se se dig paa tv i Australien.
  Mange hilsner fra familie Frederiksen, Point Cook, Australien

 • Tror også jeg taler for hele revlingevej, når jeg siger at her kommer sms erne også til at flyde fra samtlige telefoner!
  God vind, vi glæder os!

 • Superflot præstation af Line. Hun har virkelig arbejdet hårdt for at nå så langt og
  fortjener at gå hele vejen. Dejligt at se en så fuldstændig jordnær, ukrukket, helt naturlig og smuk pige, der bare brænder igennem, når hun gør det, hun holder allermest af, nemlig at stå på en scene og “fyre” den af. Det er lige så man får gåsehud af at høre hendes fantastiske stemme. X-factor? Ja, det må man sige hun har. Nu skal vi andre så bare sørge for at bakke op og stemme på hende, så hun går videre! 🙂 Det gør vi ihvertfald med garanti her på Vandværksvej 20, Hulsig (samt familie, venner og kolleger).

 • Hej Line
  Har i dag hørt Heaven et par gange – den lyder lidt at svær at synge. Men selvfølgelig klarer du det lige så flot, som det vi har set på tv hidtil. Og husk – du er jo vinderen fra sidste år.
  Mellem de 9 bedste er flot men du kommer længere, jeg krydser fingrer og stemmer på dig på fredag. Husk at nyde hvert eneste øjeblik.

 • Godt gået Line. Held og lykke med på fredag.
  Selvfølgelig stemmer jeg på dig

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Line fra X-factor elsker Pernille Rosendahl' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger