Koncert med “The Pearls” i Kirken

Koncert med “The Pearls” i Kirken

26. februar 2012 - kl. 3:52 - af

”The Pearls” hedder det afrikanske børnekor, som tirsdag d. 13. marts kl. 19.00 giver koncert i Skagen kirke. Koret består af 18 børn i alderen 8 – 12 år.

”The Pearls” betyder ”perlerne” – og det er nogle herlige perler, vi får besøg af. Glæden ved at synge og danse lyser ud af børnene, som bl.a. har optrådt i tv i forbindelse med Danmarksindsamlingen i januar.

Børnene indkvarteres i private hjem under opholdet her i Skagen.

Koncerten i Skagen er gratis – eller måske skulle vi hellere sige, at entreen bestemmer man selv! Der vil nemlig være en indsamling ved koncerten, og alle pengene vil gå til ”Børn i Afrika”, som støtter og hjælper forældreløse børn i Uganda.

Læs mere om ”The Pearls” på www.borniafrika.dk

En kommentar til “Koncert med “The Pearls” i Kirken” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

En kommentar til “Koncert med “The Pearls” i Kirken”

  • Anne Grete Rasmussen

    Vi glæder os rigtig meget til besøget af de afrikanske børn i næste uge! De har efterhånden givet en del koncerter rundt omkring i landet, har bl.a. medvirket i Aftenshowet og Danmarksindsamlingen, og på tirsdag kommer de så her til Skagen.
    “Alle har noget at give… Vi kan kun give jer vores smil og vores hjerter”, synger børnene i klippet fra Aftenshowet, som kan ses på hjemmesiden og på youtube. De kan helt sikkert gi´ os en fantastisk oplevelse – og vi vil også gerne give dem noget med herfra, så de – og mange med dem – kan få en fremtid med muligheder og håb!!
    Anne Grete

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger