Åbent Hus med action fra morgenstunden

Åbent Hus med action fra morgenstunden

3. april 2012 - kl. 8:29 - af

Fra morgen stunden var der fart, tempo og Latinske rytmer i LOOP Skagen, da der i lørdags blev holdt Åbent Hus. Rigtig mange havde valgt at ligge vejen forbi.

Dagen startede med Indoor Cycling for nye og nuværende medlemmer. Instruktørerne havde sammensat et program for alle, hvor man fik et smil på læben og sved på panden.

Herefter fulgte ZUMBA ”for begyndere”/GOLD mange fik afprøvet om ZUMBA var noget – under kyndig vejledning af Mette Diget. De efterfølgende timer bød ZUMBA ”for de friske” – Her gav Jeanett Kruuse den max gas. Efter en kort pause var Mette Diget igen i gang med ZUMBA TONING – Det er den traditionelle Zumba tilsat lidt ekstra krydderi. Her danses med zumbasticks (håndvægte) og der er fokus på alle store muskelgrupper – arme, mave, ryg, baller og lår, samtidig med at pulsen kommer op.

Formiddagens HOLD program blev afsluttet med LATIN-/RETROMIX ved Signe Larsen som gav den max gas.

I LOOP blev der budt på prøvetimer – opfølgningstimer, en udvidet time, hvor nuværende medlemmer lærer varianter af øvelser på maskinerne – De lærer desuden at give træningen mere gas – flere gentagelser – hurtigere skift mellem de forskellige øvelser. Denne form for træning blev demostreret af LOOP`s instruktører i cirklerne. Niels Jørgensen indskyder: ”denne form for træning kører vi i øvrigt hver tirsdage kl. 19.00 til ca. 19.30 – man skal blot være medlem af LOOP eller HOLD, man booker sig blot i receptionen. Så er vi klar til at give en time hvor vi giver den max gas i cirklerne – Holdet hedder i øvrigt ”LOOP MAX”.

Formiddagen bød også på mulighed for at få taget en konditest. Konditesten var en såkaldt WATT MAX TEST – en test på en af vores Lemond G-force cykler hvor der er monteret en mini computer hvor vi kan styre intervallerne.

” Watt-Max testen er en nem og præcis måde at finde dit kondital på. Denne test er lavet adskillige gange, både med og uden samtidig måling af iltoptagelsen med avanceret udstyr, og den viser sig gang på gang at være imponerende præcis”. Udtaler Allan Christensen.

Formiddagen blev også brugt til at fremvise de nye Concept 2 romaskiner – samt en demonstration i korrekt brug, samt brugen af programmerne som er installeret på romaskinens mini computer.

”Concept 2 romaskinen er nok en af de mest effektive maskiner vi har når det gælder Cardio træning. I en ro bevægelse får du aktiveret næsten alle de store muskelgrupper – Så prøv dem!” slutter Niels Jørgensen.

Formiddagen bød også på introduktion af ”LØB MED LOOP” – et nyt HOLD som er for alle medlemmer om de er medlem af LOOP eller HOLD.

HOLDET er under kyndig vejledning af Instruktørerne Heidi Westergaard og Rasmus Lynglund. Ideen med holdet er at det er for alle – Uanset løbe erfaring.

Det helt store mål er deltagelse i Skagen Marathon d. 6. oktober – Her kan man vælge at løbe 5,5 – 11 – ½ eller 1/1 Marathon. Tilmelder du dig LOOP Skagen HOLDET får du en specielpris samt mange andre fordele.

Dette introduceres om kort tid.

LOOP + HOLD teamet takker for en fantastisk dag.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Åbent Hus med action fra morgenstunden' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger