Peter Mygind kom, så og sejrede!

Peter Mygind kom, så og sejrede!

4. april 2012 - kl. 8:35 - af

Der var lagt op til en hyggelig aften, da Peter Mygind indtog scenen i Skagens Ny Kulturhus Kappelborg onsdag d. 28. marts, og alle forventninger blev i den grad indfriet. De mange fremmødte fik fuld valuta for pengene og oplevede en Peter Mygind, der var lige så farverig og humørfyldt, som man kunne forvente med den arv og baggrund, han har med i bagagen.

Man kunne i starten frygte, at han med sin næsten overstadige glæde og evne til at formidle et budskab gennem en fortællergave af overstrømske dimensioner, ikke ville nå rundt om det givne emne, som folk forventede, nemlig arbejdsglæde og kraften ved positiv tænkning, men Peter Mygind har som skuespiller, foredragsholder, og menneske ordet i sin magt, og fik således behændigt flettet guldkorn og finter om grundlæggende psykologi og menneskeforståelse ind i en medrivende og særdeles levende historie om hans egen liv og oplevelser lige fra fødsel til nu.

Anekdoter om en usædvanlig barndom, et socialt og åbent hjem, en lidt vanskelig skolegang med højst usædvanlige fødselsdagsfester og en mor, der dukkede op i et 2 meter højt fuglekostume eller grønne uldne underhosen med hængegylp, bare for at se, hvordan sønnike havde det på skolebænken, blev på finurligvis flettet sammen med forklaringer på oplevelser og handlinger, alle tilhørere på en eller anden måde kunne nikke genkendende til. De fremmødte tilhørere fik udover de livlige historier og indblik i psykologi og empati også lidt til tørsten og dejlig hjemmebagt kage, og ikke mindst rigelig motion for lattermusklerne.

Foredraget var arrangeret af privatpersonen Dorthe Karina Hansen

2 kommentarer til “Peter Mygind kom, så og sejrede!” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

2 kommentarer til “Peter Mygind kom, så og sejrede!”

 • Man behøver ikke gøre livet mere besværligt end det er, krydret med en god gang humor, og ta`så lige og hjælp de der brug for det, uanset om det er din nabo, din kollega eller en der sulter i Mali.
  Det budskab tog jeg med hjem.
  Tak for en skøn aften.
  Lene Marie

 • Dorthe Karina Hansen

  Jeg vil gerne takke alle jer dejlige mennesker, som mødte op og bakkede mig op omkring foredraget med “den herlige Peter Mygind” Håber at i alle havde en helt fantastisk aften, som jeg mener at kunne fornemme, ikke mindst med mange´s tilbage respons, endnu engang mange mange tak. <3 Skal også takke fra Peter og sige, at han ihvertfald havde en en hyggelig aften 🙂

  Mvh. Dorthe Karina Hnasen

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Peter Mygind kom, så og sejrede!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger