Du kan stadig få billetter til Fodboldskolen

arkivfoto

Du kan stadig få billetter til Fodboldskolen

14. april 2012 - kl. 5:37 - af

Den sidste tid har der været forlydende om at DBUs Fodboldskole i Skagen er udsolgt. Det er den ikke helt endnu – men der er kun få billetter tilbage. Desværre har bestillingen på billetnet i år været opsat på en sådan måde at systemet automatisk bestille en enkelt t-shirt – og når så kunder bestiller en anden størrrelse end den systemet har valgt nulstiller den ikke denne bestilling. Der få melder billetnet så at der er “For mange eller for få billetter valgt til arrangement.”

Derfor skal man huske når man går på billetnet ( http://www.billetnet.dk/event/Skagen-IK-167-billetter/F12167 ) for at bestille en billet til sit barn og bestiller en t-shirt, som er forskellig fra den af systemet valgte, at nulstille denne.

Vi er selvfølgelig kede af problemet som i følge billetnet og DBU vil blive rettet til næste år udgave af Fodboldskolen, siger skoleleder Michael S Nielsen. Han tilføjer at hvis der skulle være problemer med at bestille billet på billetnet er man velkommen til at kontakte ham på 24829853 eller skinder@klithytten.com

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Du kan stadig få billetter til Fodboldskolen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger