Ny udstilling på Galleri Hesselholt

Ny udstilling på Galleri Hesselholt

19. maj 2012 - kl. 11:26 - af

Det er tre spændende kunstnere der udstiller på årets anden udstilling på Galleri Hesselholt i denne sæson.

Udstillerne

Hanne Galschiøt, der er fra Hvidovre, står for en virkelighedsnær, naturalistisk kunst. Før man udnævner hende til en dokumentarisk virkelighedsskildrer, er det imidlertid på sin plads at nævne, at hendes billeder, udover traditionelle akrylmalerier, ofte består af syede gouacher. I disse billeder, der afslører Hanne Galschiøts fortid som tekstilkunstner, opnås bogstaveligt talt en reliefagtig virkning, som giver dem en både stoflig og objektagtig dimension. De mange lag i disse billeder har i hvert fald noget næsten fysisk over sig, der ikke kun virker på synssansen, men også giver så store taktile fornemmelser, at man får lyst til at røre ved dem.

Den anden udstiller er Pernille Koch fra Charlottenlund, som sidste år udstillede på Galleri Hesselholt med stor succes, er nu tilbage med en ny serie malerier. Igennem årene har hun deltaget i adskillige censurerede udstillinger. Pernille Koch arbejder for det meste med et både sensibelt og kraftigt grafisk udtryk i akrylmaleriet, rettet mod en moderne fabulering over eventyrlige tendenser.

Et univers af genkendelige figurer, elementer, ornamenter, håndskrift, ordsprog og fokus på let genkendelige figurer i et unaturligt rum.

Den sidste udstiller er billedhuggeren John Konrup Pedersen fra Hjørring, som gennem en lang årrække har beskæftiget sig med forskellige udtryksformer indenfor kunst. Det foretrukne materiale er i dag granit, bronze, marmor og modellering. Motiverne er fabuleringer over stemningen i naturen, det organiske landskab i relation til det flade, det rå pust af det barske Vendsyssel.

Udstillingen kan ses på Galleri Hesselholt i perioden 24. maj til 15. juli.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Ny udstilling på Galleri Hesselholt' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger