Skagen Havfiskefestival 2012

Skagen Havfiskefestival 2012

27. maj 2012 - kl. 6:28 - af

Avisen har modtaget nedenstående fra Anders Wolff fra Skagen Havfiske Klub:

I weekenden 19-20 maj afholdte Skagen havfiske klub deres 37 årlige havfiske festival.

70 deltagere var der tilmeldt til dette års havfiske festival, hvor der skulle fiskes fra lokale både. Fiskeriet forgik på nogle af de mange vrag der ligger ud for Skagen samt på Hertas flak.

Fredag aften mødtes tradition tro alle de man i marine stuen for registrering til konkurrencen, spisning hygge , samt indkøb af fiske grej som JC fiskegrej fra Sæby havde stillet op.

Lørdag morgen kl. 5 mødtes alle på havnen ved auktionshallen klar til at sejle kl. 6. Vejret var fint ved afgangen kl. 6 men i løbet af dagen kom der en del vind, så det resulterede desværre i nogle enkelte søsyge. Fiskeriet var dog rigtigt fint og der blev fanget mange forskellige arter. Torsk, sej, lyssej, rødspætter, isinger, knurhaner for at nævne nogle. Indvejningen i samlecentralen er altid et tilløbsstykke, og igen i år var mange mødt frem for at kigge på de mange fisk deltagerne havde til indvejning.

Lørdag aften mødtes vi igen i Marinestuen for kammeratligt samvær samt en god middag. De fleste var godt brugte efter den megen søgang på Kattegat.

Søndag morgen kl. var der afgang igen. Det var en fantastisk smuk morgen, med sol opgang i øst, og havet lå blankt hen som et stuegulv. Fiskeriet var igen rigtigt godt og alle hyggede sig i det gode vejr. Igen kom der masser af forskellige arter på dæk. En enkelt af de deltagende både havde valgt at fiske på nogle vrag nord for Skagen, og det resulterede i nogle store flotte torsk, lyssej og mørksej på 4-5 kg. Største fisk blev i øvrigt fanget af skagboen Carsten Christensen på 4,88 kg. Igen var der indvejning på havnen, og mange var mødt frem i det gode vejr, hvor der blev serveret pølser på kajen.

Søndag aften sluttede vi af med præmie overrækkelse i marinestuen. Lokale sponsorer har givet de mange præmier, som gør at vi hvert år kan afholde denne konkurrence, og som gør at vi kan trække folk til fra hele landet. Vinderen af dette års Skagen havfiske festival blev Svend Erik Jørgensen fra Stubbekøbing. Bedste Skagbo var Karsten Cramer.

Skagen havfiskeklub vil gerne benytte lejligheden til at takke Sponsorere, skipperer, FF, Samlecentralen og de mange frivillige hjælpere.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Skagen Havfiskefestival 2012' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger