1200 til Oldboys landskamp

Foto: Karsten Lundholm

1200 til Oldboys landskamp

14. juli 2012 - kl. 12:00 - af

Til den første officielle fodboldlandskamp der er spillet i Skagen, mødte 1200 tilskuere op på Spar Nord Arena. Godt nok var det “kun” en oldboys landskamp, men SIK formåede at lave et flot arrangement omkring kampen.

Den lokale Rema 1000 købmand, stod klar ved hovedindgangen med gratis frugt og müslibarer og i pausen blev der trukket fine lotterigevinster.

Kampen endte 1-0 til Spanien.

9 kommentarer til “1200 til Oldboys landskamp” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

9 kommentarer til “1200 til Oldboys landskamp”

 • Tja, i forhold til de store overskrifter vi så i forsommeren, så blev det lidt af en fuser, må jeg sige. For et par måneder siden hed det sig jo, at der måske skullle være hele TRE Old Boys-landskampe i Skagen her i sommer. Mod Spanien og Norge. Og måske endda en 20 års jubilæumskamp mod Tyskland. Det ville have været virkeligt fedt.

  I stedet endte det med, at kun den ene kamp blev til noget, nemlig den mod spanierne, og med begge hold i stærkt amputerede udgaver. Heraf kan man lære, at man skal lade være med at sælge skindet, før bjørnen er skudt. Næste gang bør man holde lidt lavere profil, indtil man er sikker på, at arrangementerne bliver til noget. For ellers bliver folk bare lidt skuffede bagefter. Og det er jo egentlig synd, når nu folkene i SIK i virkeligheden har gjort et stort stykke arbejde. Og det er jo ikke SIK´ s skyld, at kampene mod Norge og Tyskland ikke blev til noget. Men man bør måske bare vente med at råbe op, inden man har kampene sikret. Så undgår man også indlæg som de par kritiske kommentarer, som ses ovenover i denne debat.

  Men for ikke at virke for negativ vil jeg godt rose SIK for at gøre forsøget. Tanken var god, arrangementet var egentlig også rigtigt flot. Søren Sørensen er måske ikke jordens mest professionelle speaker, men hold op hvor er han altid morsom HE HE (hans speaking er altid det halve af entreen værd!). Blot var aktørerne ikke helt, hvad man havde håbet. Men det kan SIK ikke bebrejdes. Det er alene den lidt dårlige kommunikation, jeg kritiserer.

  Til gengæld kunne jeg rigtigt godt lide revanche-kampen mellem Skagen og Brøndby, som fandt sted i maj måned. Der kom langt de fleste spillere fra 1987 jo og spillede kampen. Det var en rigtigt god revanchekamp, blot synd at Jens Gram var skadet og at Schmeichel ikke kunne komme. Men bortset fra det, var arrangementet perfekt.

  Så uanset hvad thumbs up for SIK for sin initiativvirksomhed – fortsæt endelig med at arrangere den slags kampe i fremtiden. Men vær blot lidt mere tøvende med at melde ud i pressen, før bjørnen er skudt 🙂

 • John Pedersen

  Altså hallo – jeg giver ikke 70 kr for at komme ind og se folk der aldrig har været i nærheden af reservebænken på A-Landsholdet.
  Thomas Frandsen Viborg FF, Michael Nonbo AGF og Jan Rindom FC Midtjylland – uha det er store navne

 • Jeg tror rent faktisk ikke, at SIK har haft til sinde at holde noget skjult. Plakaterne i byen har jo netop ikke laudrup mv med.

  Vi kan altid diskutere, hvad man burde gøre, men i de lokale foreninger er altid en prioritering. Især i en forening med et aktivitetsniveau som i SIK. Indenfor lidt over 1 uge afholder klubben den omtalte landskamp, DBUs fodboldskole, Skaw Cup og fiskebord på havnen. Det er imponerende!!!

  MEN tingene kan altid gøres bedre. Derfor er jeg også sikker på, at SIK hellere end gerne tager imod frivillige skribenter, hvis du melder dig under fanerne 🙂

 • Lars Kr.,

  du må være fra SIK 🙂

  Jeg kritiserer, at man ikke har offentliggjort på hjemmesiden, skagenik.dk, at Laudrupperne og de andre stjerner alligevel ikke kom. Jeg nægter at tro på, at man først har vidst det to dage før – man må i det mindste have fået et praj om det flere dage i forvejen. Man kunne i det mindste godt have skrevet en artikel med en opdatering omkring situationen.¨

  Og nu nævner du selv, at DBU offentliggjorde truppen to dage før kampen. Jamen, hvorfor skriver SIK så ikke en artikel en af de sidste to dage før kampen, hvor de gør opmærksomme på, at de store stjerner ikke kommer?

  Det virker som om, at SIK godt kunne bruge en enkelt frivillig skribent eller to på deres hjemmeside. Selvom det er uger siden, at de rykkede ned i Serie 1, står der stadig ingen nyhed på hjemmesiden om, at førsteholdet er rykket ned. Hvis man vil have en hjemmeside, bør man også opdatere den lidt oftere – ellers kan man lige så godt droppe hjemmesiden.

  Men bevares, det er flot at SIK her i sommer har tiltrukkket både Brøndbys gamle hold og Old Boys Landsholdet. Den ros skal de have. Men jeg siger bare, at kommunikationsmæssigt har SIK en del, som kan forbedres. Men det ændrer ikke ved, at der utvivlsomt gøres et flot og stort frivilligt arbejde i klubben.

 • I jeres research på DBUs hjemmeside undrer det mig, at I i jeres dybdegående gennemgang ikke faldet over nyheden fra onsdag eftermiddag, kun ca. 2 dage forinden kampen. Her bliver den danske trup første gang offentliggjort.

  http://www.dbu.dk/Nyheder/2012/Juli/Oldboys_Spanien_Skagen.aspx

  Dermed er det lidt svært for SIK med så kort varsel at offentliggøre tingene. I jeres research burde I også have set diverse plakater i byen, som ikke umiddelbart er en meget større stjerneparade end den på stadion i fredags. Hvis man ville have markedsført den med Peter S., Michael Laudrup, havde man i sit mediestunt sat dem på plakaten.

  Så i stedet for at kritisere burde man være glade for, at DBU overhovedet ønsker at lave sådan et arrangement.

  Hvis I læser ordentlig efter, så har SIK rent faktisk ikke markedsført andet, end der er fremgået på DBUs hjemmeside.

  Så tjek op på fakta, inden I kritiserer en frivillig forening for et godt arrangement.

 • Ærgelige man ikke er hjemme til at se sådan. Æv.
  Fint for byen og for beboerne, at nogle få, arrengerer så meget og stiller sådan begivenheder på ben, for os alle.

  Lad os nyde det og glemme tilskuretallet.

 • Enig Mads Sørensen!

  På DBU´s hjemmeside står der udtrykkeligt, at de arrangerende klubber skal markedsføre disse kampe som Oldboys Landsholdets kampe, og ikke markedsføre kampene på baggrund af enkelte spilllere. SIK gjorde den fejl, at man bevidst markedsførte kampen på navne som Laudrupperne og Schmeichel, i stedet for at melde ærligt ud fra starten og sige sandheden: nemlig at der aldrig er nogen garanti for, at Old Boys-landsholdet kan stille med de største navne..

  Det virkede også for mig som et bevidst mediestunt for at få så mange tilskuere som muligt. Og da det blev klart, at Laudrupperne og Schmeichel ikke kom alligevel, gjorde SIK I-N-T-E-T for at gøre opmærksom på dette. Jeg synes godt, at SIK kunne være lidt bedre i deres kommunikation og i det mindste på hjemmesiden have gjort opmærksom på, at der stort set ingen store navne kom.

  For jo, bevares, det var da en fin nok og hyggelig kamp og jeg synes da nok, at den var de 70 kroner værd. Men der var jo kun 1-2 fra det spanske hold, som jeg kendte i forvejen (Molina, målkanden, plus en af markspillerne) og vel kun 3-4 af de danske spillere har nogensinde været faste på landsholdet. De øvrige har kun været marginalspillere eller bare spillet i Superligaen uden nogensinde at nærme sig A-landsholdet. Jeg snakkede med flere deroppe, som sagde, at de følte sig lidt snydt, da de troede, at de skulle se Michael Laudrup, Amavisca o.s.v.

 • Mads Sørensen

  En hyggelig kamp var det da, men det er alligevel ringe at ikke en eneste af “profilerne” fra Danmark, og at heller ikke Pep Guardiola var i Skagen. Til trods for at der stod flere steder at de ville komme (efter planen).
  Man får lidt indtrykket af, at det var et bevidst stunt for at lokke flere på stadion…

  Udklip fra http://www.skagenik.dk og www. skagensavis.dk:
  Både danske og internationale stjernenavne står i kø, når de danske oldboys møder Spanien i en landskamp fredag d. 13. juli kl. 18.30. Idet træningen i de fleste spanske klubber endnu ikke er startet d. 13. juli vil der nemlig være stor chance for at bruttotruppen indeholder navne som Milla, Amavisca, Fran, Amor, målmanden Busquets og Pep Guardiola fra FC Barcelona.

  Det danske holdkort vil efter planen ligeledes bestå af en række store danske profiler som Michael og Brian Laudrup, Martin Laursen, Thomas Helveg, Niclas Jensen, Stig Tøfting og Jesper Grønkjær. Kampen ledes af Claus Bo Larsen.

 • Der er noget, som ikke stemmer med tilskuertallet. Mod Brøndby blev tilskuertallet angivet til over 1300 og i går mod Spanien til 1200. Men der var da åbenlyst flere tilskuere i går end der var til Brøndby-kampen. Det var vi flere, som overværede kampen, der var enige om.

  Kasseren i SIK må vist frem med regnemaskinen igen.

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '1200 til Oldboys landskamp' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger