Turist efterlyser tabt Seiko ur

Turist efterlyser tabt Seiko ur

28. august 2012 - kl. 9:23 - af

Jeg besøgte Skagen i går, d. 27. august, og parkerede ud for Illums Bolighus med de mange elefanter ved 11-tiden. Gik derefter op ad gågaden, hvor jeg så på forskellige butikker med dametøj – og op til Skagens Museum på Brøndumsvej, hvor jeg så den helt fantastiske Krøyerudstilling.

Her opdagede jeg, at jeg manglede mit ovale Seiko damearmbåndsur med blå urskive og med en armlænke med stål- og guldled. Jeg blev meget ked af det, fordi jeg har fået uret af min mand til min 60-års fødselsdag, og det betyder noget særligt for mig. Jeg henvendte mig til en rengøringsdame på museet, derefter i kiosken, hvor jeg afleverede mit navn og telefonnummer og senere i Billetten.

Inden jeg forlod Skagen henvendte jeg mig til Politiet, som desværre havde lukket, men som jeg vil henvende mig til telefonisk i dag.

Mange venlige hilsener fra 

Kirsten Holmskov Hermann

Kalvehavegårdsvej 22

7000 Fredericia 

Tlf. 75 92 73 54 / 60 65 18 21

En kommentar til “Turist efterlyser tabt Seiko ur” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

En kommentar til “Turist efterlyser tabt Seiko ur”

  • Kirsten Holmskov Hermann

    Så blev det igen bevist, at miraklernes tid ikke er forbi – for mit ur blev fundet af en ærlig mand, John Rasmussen, Frejasvej 78 i Skagen – ud for forretningen TAVI, hvor jeg parkerede. Så jeg er mere end GLAD. Hans søn ringede til mig for at fortælle, at hans far havde fundet uret ved 11-tiden i går. Han fortjener en MEGET STOR TAK. Det samme gør også Skagens Avis, som har bragt mit indlæg, Niels Jørgen ? fra forretningen TAVI for at gennemsøge både området udenfor forretningen samt selve forretningen, personalet på Museet, Skagens Politi samt det venlige personale på Falckstationen. Jeg har virkelig KUN mødt venlighed og hjælpsomhed – og ikke mindst ÆRLIGHED så endnu engang af hjertet TAK til alle for hjælpen.
    Mange venlige hilsen fra Kirsten fra Fredericia

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Turist efterlyser tabt Seiko ur' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger