Turist efterlyser tabt Seiko ur

Turist efterlyser tabt Seiko ur

28. august 2012 - kl. 9:23 - af

Jeg¬†bes√łgte Skagen i g√•r, d. 27. august, og parkerede ud for Illums Bolighus med de mange elefanter ved 11-tiden. Gik derefter op ad g√•gaden, hvor jeg s√• p√• forskellige butikker med damet√łj – og op til Skagens Museum p√• Br√łndumsvej, hvor jeg s√• den helt fantastiske Kr√łyerudstilling.

Her opdagede jeg, at jeg manglede mit ovale Seiko damearmb√•ndsur med bl√• urskive og med en arml√¶nke med st√•l- og guldled. Jeg blev meget ked af det, fordi jeg har f√•et uret af min mand til min 60-√•rs f√łdselsdag, og det betyder noget s√¶rligt for mig. Jeg henvendte mig til en reng√łringsdame p√• museet, derefter i kiosken, hvor jeg afleverede mit navn og telefonnummer og senere i Billetten.

Inden jeg forlod Skagen henvendte jeg mig til Politiet, som desværre havde lukket, men som jeg vil henvende mig til telefonisk i dag.

Mange venlige hilsener fra 

Kirsten Holmskov Hermann

Kalvehavegårdsvej 22

7000 Fredericia 

Tlf. 75 92 73 54 / 60 65 18 21

En kommentar til “Turist efterlyser tabt Seiko ur” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

En kommentar til “Turist efterlyser tabt Seiko ur”

 • Kirsten Holmskov Hermann

  S√• blev det igen bevist, at miraklernes tid ikke er forbi – for mit ur blev fundet af en √¶rlig mand, John Rasmussen, Frejasvej 78 i Skagen – ud for forretningen TAVI, hvor jeg parkerede. S√• jeg er mere end GLAD. Hans s√łn ringede til mig for at fort√¶lle, at hans far havde fundet uret ved 11-tiden i g√•r. Han fortjener en MEGET STOR TAK. Det samme g√łr ogs√• Skagens Avis, som har bragt mit indl√¶g, Niels J√łrgen ? fra forretningen TAVI for at gennems√łge b√•de omr√•det udenfor forretningen samt selve forretningen, personalet p√• Museet, Skagens Politi samt det venlige personale p√• Falckstationen. Jeg har virkelig KUN m√łdt venlighed og hj√¶lpsomhed – og ikke mindst √ÜRLIGHED s√• endnu engang af hjertet TAK til alle for hj√¶lpen.
  Mange venlige hilsen fra Kirsten fra Fredericia

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Turist efterlyser tabt Seiko ur' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
SELECT DISTINCT ID, post_title, post_password, comment_ID,
        comment_post_ID, comment_author, comment_date, comment_approved,
        comment_type,comment_author_url,
        SUBSTRING(comment_content,1,300) AS com_excerpt
        FROM wp_comments
        LEFT OUTER JOIN wp_posts ON (wp_comments.comment_post_ID = wp_posts.ID)
        WHERE comment_approved = '1' AND (comment_type = '' OR comment_type = 'comment') AND
        post_password = ''
        ORDER BY comment_date_gmt DESC
        LIMIT 5

Seneste kommentarer

© 2007-2022 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen. Vi benytter ogs√• tredjeparts statistik-software som anvender cookies, s√• vi l√łbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at l√¶se avisen uden at der lagres cookies p√• din computer, s√• ved at forts√¶tte accepterer du automatisk.

ACCEPTER