Se masser af billeder fra Skagen Marathon

Se masser af billeder fra Skagen Marathon

8. oktober 2012 - kl. 9:11 - af

I fantastisk vejr blev Skagen Marathon afviklet i lørdags, og i denne den 3. udgave af løbet var der rekord deltagelse. Over 1200 løbere var mødt til start, til “Danmarks smukkeste marathon”.

TIP: Når du har klikket på det første billede herunder kan du klikke “next” i bunden af den sorte ramme, for at se det næste.

Resultater fra løbet kan du se her: http://www.skagenmarathon.dk/start-resultat/resultater/


18 kommentarer til “Se masser af billeder fra Skagen Marathon” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

18 kommentarer til “Se masser af billeder fra Skagen Marathon”

 • Selv om jeg også hedder Marie, så synes jeg ikke, at de skagboer, jeg er uenig med, nødvendigvis bør flytte fra byen …

 • Må jo nok give alle andre ret Charlotte. Synes ikke du skal brokke dig så meget over hvad der sker en enkelt dag. Og desuden var der jo i avisen skrevet om at der skulle være løb og det har der da været året før og året før det år og håber indeligt de bliver ved. Hvis du synes det er så en r-v syg byg at bo i .. Hvorfor bor du her så egentlig ?

 • eks-skagenborger

  Selvfølgelig skal Charlotte have lov til at ytre sig i et offentligt forum, men måske bør hun tænke sig lidt bedre om først og huske, at ‘tale er sølv, men tavshed er guld’. Flyttede fra Skagen for 25 år siden, men kommer der jævnligt, og har været der hvert år på marathon-dagen. Og jeg synes det er en fornøjelse at se den livsglæde, løbere fra hele Skandinavien udviser på marathon-dagen. Og at arrangementet er godt, viser udviklingen jo med al tydelighed. Så Charlotte bør glæde sig over en succes i Skagen – de hænger ikke på træerne!

 • Visti Bundgård

  Fantastisk oplevelse,da vi var på ferie i Skagen for 3 år siden og så det første Skagen Marathon blev jeg enig med mig selv om at det måtte prøves,så det blev så i år og jeg kørte gerne de 433km for at deltage

 • Mener bestemt ikke, mit liv er indholdsløst 🙂 forsøger bare at ytre mig på et offentligt forum.

 • Stakkels Charlotte. Sikken et trist og indholdsløst liv, hun må have. At brokke sig over så megen livsglæde og livsbekræftende energi tyder på åndeligt armod. Ikke engang de sædvanlige brokkere her på avisen har meldt ud i denne sag.
  Men måske er det hele kun et stunt fra arrangørernes side for at de positive meldinger frem 🙂
  Det er jo lidt svært at forestille sig, at nogen kan være SÅ selvoptaget.
  Men hvis Charlotte faktisk ER en virkelig person, skulle hun måske flytte til Fr.havn.
  Dernede synes de vist også, at Skagen er en r..syg by, siden de lader os i den grad i stikken.

 • Jeg har skam en cykel.

  Det er også fint nok, der er sådan et event i en ellers røvsyg by; men det, jeg ikke forstår mig på, er, at det skal standse hele byen for anden trafik.

 • Skagen er en fantastisk plet på Danmarkskortet – og jeg er kommet i Skagen gennem mange år på alle tider af sæsonen. Og Skagen er skøn på alle tider af året både med og uden os ’tilløbere’. Også sidste weekend hvor havn, by og hele området summede af liv og god stemning.
  Hvad betyder mon en ‘pause’ på 4 timer i den normale hverdag sammenlignet med den glæde, den goodwill og formentlig øget omsætning som Skagen Maraton og alle omkring løbet – frivillige for de flestes vedkommende – tilfører byen?
  Jeg kommer i hvert tilfælde igen næste år – og med glæde:-)

  Med sportslig hilsen
  Inge

 • Jeg fatter ikke hvordan nogen kan brokke sig over den ene dag om året.
  Det er da hyggeligt og kun godt at der sker noget i byen engang imellem, og man kan da bare holde sig hjemme i de par timer, hvis man ikke gider vente.

  Lene

 • Lotte Sørensen

  Ja man krummer da tæer, når man ser Charlotte skrive, i ramme alvor, at det ikke er til at komme ned i byen i bil, denne ene dag om året. Skagen er da ikke større end den er til at cykle rundt i.

 • Hvad med et løbehjul?……..

  Hilsen
  Sten Schou

 • Charlotte køb en cykel så har du den til næste år, når der igen skal løbes.

  Kim

 • Jeg forstår bare ikke, det skal foregå i midtbyen, så man skal vente en halv time i bilen for at komme forbi. Og ja, jeg vendte om og prøvede to andre veje at komme derhen på, men der var jo også løbere, som man skulle vente på.

  Og nej tak, jeg skal ikke deltage i et løb. Og slet ikke, når det standser en hel by.

 • Ups. Efter at have nærlæst Jespers kommentar har jeg opdaget, at vi vist er ret enige i vores synspunkter. Havde ikke forstået det ironiske i første omgang.

 • Jeg er ganske uenig med Charlotte og Jesper og kan slet ikke forstå jeres sure opstød. Det er et super arrangement med en masse frivillige hjælpere, og det er da en gave for byen med alle de turister og løbere, som kommer på besøg. Jeg er sikker på, at butikkerne nyder godt af det. Det er så kort tid, at der er spærret en lille del af midtbyen af, så det kan da vist ikke være det store problem.
  Det kunne da være, at i skulle træne til at deltage næste år, for det er en utrolig oplevelse, som man virkelig skulle unde sig selv at være en del af.

 • Fantastisk flot arrangement. Jeg gik en tur i byen omkring kl. 1200. Den summede af liv i det gode vejr.. Derr var god gang i butikkerne. Mange turister, skagboer og medfølgende løbsfan nød dagen. Løbsgæster fra mere end 400 km væk var kommet herop , bus fra Danfoss i Sønderborg osv. Og jo byen var spærret lidt på tværs i 4 timer. Hvad betyder det. I København afspærrer man noget af den indre by når der er marathon..

 • Jesper Ellegaard

  Ja helt enig….Sæt en bom op ude på hovedvejen og luk byen helt af….Så kan du du nyde dit eget lille ego helt for dig selv….Ingen dumme biler ingen dumme turister ingen dumme løbere til at forstyrre dig…Bare dig selv og dig selv og dig selv………….

 • Kan de ikke løbe frem og tilbage ude på Hulsig-stien i stedet for at spærre halvdelen af byen? Det var da bare irriterende!

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Se masser af billeder fra Skagen Marathon' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger