Koncert: Jul I Skagen er udsolgt

arkivfoto.

Koncert: Jul I Skagen er udsolgt

21. november 2012 - kl. 10:35 - af

Traditionen holdes i hævd når operasangerne Ditte Højgaard Andersen og Jens-­‐Christian Wandt, igen i år sætter hinanden stævne i Skagen Kirke, for at synge julen ind, ved en af Nordjyllands mest stemningsfulde julekoncerter. Koncerten blev kendt ud over hele Nordjylland da TV2 Nord optog koncerten i 2010 og sendte den over fire torsdage i december, både i 2010 og 2011.

Koncerten er for længst udsolgt

Koncerten – der for længst er udsolgt, byder på et program med julens kendte melodier, både fra Danmark og resten af Norden. Udover de to operasangere – der begge er kendte navne i Skagen bl.a. fra sommerens Verdensballet, medvirker også Holmens Herrekvartet og Holmens Organist Jakob Lorentzen – alle fra Holmens Kirke i København. Kunsterne har optrådt sammen før, bl.a. ved sidste års julekoncert i Skagen Kirke, men også på den jule-­‐cd der udkom i 2010 med titlen ”Jul i Skagen” – og som siden har solgt næsten 4000 stk. over hele landet. –

­‐ For mig er julen både hjerternes og musikkens fest – siger julekoncertens arrangør, operasanger Jens-­‐Christian Wandt, -­‐ noget er det smukkeste musik vi har, er skrevet til jul, med julens budskab som inspiration. Jeg glæder mig altid som et lille barn til jul, ikke mindst pga musikken, og ikke mindst pga julekoncerten i Skagen Kirke. Det er dejligt hvert eneste år at opleve hvilken interesse koncerten mødes med af Skagboer og andre Nordjyder, at vi her har skabt en god tradition som klart er kommet for at bliver, en god vinter-­‐pendant til sommerens verdensballet.

Koncerten byder på solistiske indslag og fællessang, således får alle i kirken mulighed for at synge med på bl.a. Dejlig er jorden, Julen har englelyd, og Blomstre som en rosengård. De solistiske indslag byder bl.a. på Ave Maria, En rose så jeg skyde, O hellige nat og den smukke svenske julesalme ”Jul, jul strålande jul”.

En kommentar til “Koncert: Jul I Skagen er udsolgt” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

En kommentar til “Koncert: Jul I Skagen er udsolgt”

  • Jette Bjerregaard

    Ærgerligt, da jeg og. Min mand gerne ville ha været til koncerten.. Kan man ikke blive skrevet op til evt. Afbudsbilletter..
    Mvh Jette Bjerregaard

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Koncert: Jul I Skagen er udsolgt' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger