Nordjyske Bank og årets danske julekoncert

Nordjyske Bank og årets danske julekoncert

7. december 2012 - kl. 9:53 - af

S√łndag den 2. december havde Nordjyske Bank i Skagen og Aalb√¶k inviteret ca. 200 kunder til julekoncert med Jesper Lundgaard, Birthe Kj√¶r og Lisbeth Kj√¶rulff i Skagen Sportscenter.

En fantastisk eftermiddag startede med lækker julebuffet, leveret af Skagen Fiskerestaurant, som også stod for hele opsætningen af arrangementet. Mens den veltillavede mad blev nydt, startede en del af underholdningen, idet Jesper Lundgaard sang et par sange og hyggede lidt om gæsterne.

Efter kaffe og julekage gik den egentlige koncert i gang, og de 3 solister sang på skift og sammen nogle af de dejlige julesange, krydret med små fortællinger. De blev akkompagneret af et dygtigt 6-mands orkester, og sammen med den smukt pyntede scene gav det den perfekte ramme om en stemningsfyldt koncert. De optrædende havde publikum i deres hule hånd, og alle sang med og gyngede i takt til de populære julemelodier.

Efter et par timers underholdning var en dejlig eftermiddag slut, og alle gik fra Skagen Sportscenter fyldt med julestemning.”

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Nordjyske Bank og årets danske julekoncert' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger