Allan Olsen på Galleri Gajhede

Allan Olsen på Galleri Gajhede

3. februar 2013 - kl. 6:33 - af

Allan Olsen besøger Galleri Gajhede på Vestre Strandvej fredag den 29. marts kl. 20.30.

Alting stiger – og endnu mere forsvinder væk fra randområderne. Men nu kan det være nok, siger Allan Olsen og til marts rejser sangeren ud på en sand ” Verdensturne i Vendsyssel”. I den forbindelse går vejen selvfølgelig også forbi Galleri Gajhede; nærmere bestemt åbnes dørene op den 29. marts klokken 20.30 til en nærværende og hudløst ærlig aften i selskab en stor sangskriver og storyteller.

Olsen giver i de tidlige forårsmåneder koncerter 20 – 25 steder og KUN i Vendsyssel. Turneen kommer til at omfatte alt fra den mindste flække, hvor den sidste handlende har forladt hovedgaden, til Vendsyssels “storbyer”.

Allan Olsen udtaler om turneen: “Jeg er jo godt klar over, det hér aldrig er gjort før. Men nu skal det altså for et øjeblik være slut med at folk i Tolne eller Agger skal bevæge sig langt udenfor sprit-radius, bare for at opleve lidt. Der er ikke noget som helst galt med de steder, hvor folk bor og har deres daglige liv. Derimod tror jeg de fleste er trætte af at høre på “Udkants Danmark” og mere eller mindre anløbne bananer. Og hvis du vil være i underholdningsbranchen, må du da være parat til at bevæge dig. – Osse derhen, hvor folk nu en gang bor…”

Gennem mere end 35 år har Allan Olsen manifesteret sig som én af landets fineste sangskrivere og dette ofte med afsæt i sin baggrund og opvækst i Vendsyssel. Olsen trådte sine første skridt som professionel på de mindste, og mest ydmyge klubber og værtshuse i Nordjylland, og han har ofte understreget, at det var netop hér han lærte stort set alt, hvad hans metier senere har bestået af. Nu vender han tilbage og gør det mildest talt grundigt. Og KUN i Vendsyssel.

Så glæd jer! Som solist er Allan Olsen uforlignelig, og en aften i ex-frederikshavnerens selskab er altid en mindeværdig oplevelse.

Læs mere på Allan Olsens hjemmeside og Facebook: www.allanolsen.dkwww.facebook.com/allanolsen49

Glæd jer også til Lis Sørensen, Billy Cross Band, Erann DD, Ramus Nøhr, der er nogle af navnene på plakaten i år! Hold øje på vores hjemmeside www.gallerigajhede.dk og på den nye Facebook side https://www.facebook.com/#!/GalleriGajhede.

Billetter:

Mikael Gajhede 24 45 15 10 eller mikaelgajhede@gmail.com

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Allan Olsen på Galleri Gajhede' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger