Havfruerne delte gaver ud

Havfruerne delte gaver ud

3. februar 2013 - kl. 10:36 - af

I forbindelse med Skagens 600 års købstadsjubilæm havde de lokale havfruer besluttet at give en gave til Skagens førstefødte, efter den officielle jubilæumsdato, den 22. januar.

Der gik kun en time af “konkurrencen” før vinderen var fundet. Den 22. januar kl. 01.00 nedkom Heidi Stieper med en søn.

Torsdag eftermiddag var Heidi Stieper, Michael Isaksen og sønnen, inviteret til en lille sammenkomst i Marinestuen, hvor Havfruerne overrakte gaver.

” Vi synes også at vi ville være med til at støtte op om jubilæet, og vi var naturligvis lidt spændte på hvor lang tid der gik inden vi havde en vinder, men det gik jo hurtigt”, fortæller formanden for Havfruerne, Lone Jakobsen, med et smil.

Heidi Stieper og Michael Isaksen, der til dagligt er værtspar på Poul Eegs Camping, var glade for gaverne, men også overrasket. ” Vi vidste ikke noget om konkurrencen, og blev meget overrasket og glade, da vi blev kontaktet af Havfruerne, fortæller Heidi Stieper, der var sat til at føde den 21. januar !

Vi ville naturligvis gerne have skrevet den heldige vinders navn, men hvad den unge fyr skal hedde, er en hemmelighed helt frem til drengens dåbsdag.

En kommentar til “Havfruerne delte gaver ud” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

En kommentar til “Havfruerne delte gaver ud”

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Havfruerne delte gaver ud' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger