Læserbrev: Respekt !

Læserbrev: Respekt !

6. november 2013 - kl. 7:52 - af

Socialdemokratiet har respekt for private firmaer og deres ansatte, men har også tillid til og respekt for vore egne Kommunalt ansatte. Socialdemokratiet har ikke en religiøs tilgang til udlicitering. Vi ser bare ikke udlicitering, som det eneste saliggørende. Der er mange gange mere snusfornuft i, at indgå i et samarbejde med private leverandører. Privat offentlig Partnering. Her opnår man respekt og tillid parterne imellem, kvalitet og i sidste ende end bedre pris. Samtidig, og en ikke uvæsentlig ting, beholder man arbejdet i hjemkommunen. Dette gælder både køb af varer og tjenesteydelser.

Da jeg selv sad i Teknisk Udvalg og Forsyningen fik vi til eks. i 2008 udført arbejder for 120 mill ved 42 forskellige entreprenører og håndværkere bosiddende i Kommunen. Igennem såkaldte modificerede Partnering aftaler. Arbejdet blev holdt hjemme i Kommunen, og var både kvalitetsmæssigt og prismæssigt en succes. Nu kan vi se udenbys entreprenører, sågar helt fra Fyn, boltre sig i Kommunen. Hvilket mildest talt ikke har været nogen succes.

Lige nu fylder udlicitering af opgaver i hjemmeplejen meget i debatten. V, SF og C formulerede i deres Budgetbemærkninger for 2013 præcist hvordan de ville lave udlicitering på området. Det kunne S godt leve med. Det blev enstemmigt vedtaget i Socialudvalget og gik som en formsag videre til beslutning i Byrådet. Så brød helvede løs.

3 uger til Valget. Tilhørere og Presse på. Det var for meget. Anders Broholm fra Venstre undsagde alle aftaler og foretog for anden gang en ren halal slagtning af sine to medsøstre Helle Madsen og Pia Karlsen. Ingen nåde, alt hvad de havde stemt for og foretaget sig, kunne de godt undskylde og pakke sammen. Oven i købet fandt Venstres Gruppeformand grund til at give Socialdemokratiet en røffel for ikke at tage del i debatten. Hvorfor skulle vi dog det. Socialdemokraterne havde og har ingen intentioner om spare yderlig 8,5 mill på ældreområdet. Der er rigelig at rette op på i forvejen. Mon ikke hellere Broholm, at du skulle have hanket op i din egen Borgmester og bedt ham om at svare på de spørgsmål tilhørerne stillede ham!

 

En kommentar til “Læserbrev: Respekt !” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

En kommentar til “Læserbrev: Respekt !”

  • Kære Jens… Hvorfor skal jeg nu trækkes med ind på “dit slagteri”. Måske du ikke helt kan følge med…… men jeg har jo ikke plads i Socialudvalget, og har derfor ikke mere del i den byrådsbeslutning omkring hjemmehjælp licitationen end resten af de medlemmer af byrådet, der stemte for. Du blander simpelthen pærer og bananer, for nu at blive i fødevare branchen. Min involvering på Socialområdet har alene handlet om vores ældrecenter i Skagen, og min holdning til den indførte Leve Bo struktur. Jeg har intet ytret omkring hjemmehjælp licitationsagen.!!

    Men hvor ville det have klædt dig, at have ytret dine holdninger om hjemmehjælp licitation på byrådsmødet under behandling af sagen. Ja, det havde klædt hele din gruppe at have taget del i debatten, hvor den hørte til og ikke her i medierne. Bemærkede bl.a., at din formand Birgit Hansen straks byrådetsmødet var slut, deltog i debatten på facebook. Og nu komme også du frem med jeres holdninger. Vil tro vælgerne heller havde hørt det på byrådsmødet.

    Sidst men ikke mindst, jeg synes det er dårlig stil at føre sin valgkamp ved at smudse andre, der har holdninger og tør fremføre dem, til her på mediet. Kom dog selv ud med egne holdninger og lad vælgerne slippe for “ævlet”.

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Læserbrev: Respekt !' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger