Tænk hvis….

Tænk hvis….

11. november 2013 - kl. 10:53 - af

Når man nu lader tankerne flyde i en stille stund, kan det være mere end vanskeligt at forstå hvordan ”tingenes tilstand” i vores kommune er som de er.

Vi bor jo netop i en kommune hvor vi dybest set har alt hvad der efterspørges rigtigt mange steder fra. Burde vi ikke have alle muligheder i rigtigt mange retninger?

Tag en tur rundt i Sæby og mærk efter hvordan det smukke og rolige bymiljø, påvirker sig i positiv retning. Rundt omkring bymiljøet finder du virksomhederne. Blandt andet Danish Crown med cirka 1000 ansatte.

Til Frederikshavn som den største by i kommunen, med færgeafgange til og fra det svenske og norske, masser af industri, hvor eksempelvis Martin gruppen (nu Harman International Industries) er verdenskendt for kvaliteten af lys mm.. Byen hvor alle ungdomsuddannelserne er samlet i et campus miljø.

Videre til Skagen – byen i nord – med sit navn, natur og sikre brand som er verdenskendt. Turisme, hvor cirka en million mennesker besøger Grenen, er en kæmpeindtægt.

For kommunen som helhed er der efterhånden etableret flot kulturelt udbud som rammer bredt, der er noget for alle, unge og ældre.

Tænk hvis vi for alvor formår at samle kræfterne i det nye byråd som sammensættes efter den 19. november, hvor der for alvor skal tænkes kreativt og skabes politikker, som sætter udvikling af kommunen højt på dagsordenen.

En stemme på SF den 19. november er en stemme på innovative ideer til arbejdet for en kommune, som fremadrettet vil komme til at stå stærkt i rigtigt mange menneskers bevidsthed.

Ivan Bengtsen

Byrådskandidat SF

 

En kommentar til “Tænk hvis….” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

En kommentar til “Tænk hvis….”

  • Og TÆNK hvis man så kan stole på, at SF ved dette valg holder hvad de lover.

    Det var jo ikke tilfældet i 2009, og det er vi stadig nogle der kan huske.

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Tænk hvis….' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger