Sundhed og sygehuse

Sundhed og sygehuse

17. november 2013 - kl. 5:28 - af

Socialdemokraterne vil sikre kvalitet og tryghed for borgerne. Vi vil arbejde for, at der er h√łjt kvalificeret hj√¶lp til r√•dighed, n√•r borgerne bliver syge eller kommer ud for en ulykke. Effektiv og h√łjt kvalificeret hj√¶lp p√• skadestedet, hos den praktiserende l√¶ge og p√• sygehusene er vores pejlem√¶rke nummer √©t.

Socialdemokraterne vil hele tiden sikre, at sygehusene har en placering, der sikrer en god geografisk dækning i hele regionen samtidig med, at kapaciteten er i balance med den faglige udvikling, hvor omlægninger fra sengebehandling til ambulant behandling har væsentlig betydning.

Jeg vil arbejde målrettet for, at Socialdemokraterne i regionsrådet lever op til målsætningen, om en god geografisk dækning af regionens sygehuse. Det er en mærkesag for mig, at der fortsat i fremtiden vil være et moderne og velfungerende sygehus i Frederikshavn.

Oml√¶gninger fra sengebehandling til ambulant behandling, Ortop√¶dkirurgien, behandling af medicinske sygdomme og Billeddiagnostik, er nogle af de omr√•der, hvor sygehuset i Frederikshavn udm√¶rker sig i dag. Jeg vil arbejde aktivt for at bevare funktionerne p√• sygehuset i Frederikshavn. Det skal blandt andet ske, ved at de mange faggrupper p√• sygehuset f√•r de n√łdvendige kompetencer gennem uddannelse, efteruddannelse og forskningsmuligheder.

Jeg vil arbejde målrettet for den bedste kvalitet i behandlingen af borgerne på regionens sygehuse, herunder, at der fortsat vil være et moderne og velfungerende sygehus i Frederikshavn.

Tina Juul Kjellberg
M√łlleparken 14, √Ölb√¶k
Regionsrådskandidat
Nr. 4 på liste A
Socialdemokraterne

 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sundhed og sygehuse' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger