Stærkt samarbejde fortsætter

Stærkt samarbejde fortsætter

15. december 2013 - kl. 10:22 - af

– Skagens Museums hovedsponsor hedder fortsat SKAGEN Fondene.

Den eneste direkte forbindelse mellem Skagens Museum og den norske investeringsforening SKAGEN Fondene er, at sidstnævnte blev opkaldt efter adressen på deres hovedkontor: Skagen 3 i Stavanger. Der er dog også andre bindeled, idet SKAGEN Fondene de sidste 6 år har været hovedsponsor for Skagens Museum – et samarbejde som er vokset med tiden og har vist sig gensidigt frugtbart for begge parter. Det har været et godt og stærkt partnerskab, hvis aftale nu er blevet forlænget for de kommende tre år, – til stor glæde for begge parter.

SKAGEN Fondene viderefører kommunikationskonceptet ”Kunsten å bruke sunn fornuft”, og vil samtidig forny markedsføringsstrategien ved at se på nye, spændende måder at bruge skagensmalerne visuelt på.

Skagens Museums direktør Lisette Vind Ebbesen siger om samarbejdet ”Aftalen her bygger på en fin ide om værdiudveksling samt gensidig respekt – og begge parter ser derfor frem til at fortsætte det inspirerende samarbejde.”

Som en understregning af at samarbejdsaftalen ses som et gensidigt samarbejde frem for støtte, har SKAGEN Fondene siden 2010 også stået for det årlige operaarrangement på Skagens Museum ”Sang i Haven”. Det har både været en mulighed for at give byens borgere og gæster en gave i form af en stor kunstnerisk oplevelse, men er også en direkte mulighed for SKAGEN Fondene for at komme i dialog med både med potentielle nye såvel som eksisterende kunder på det danske marked.

”Sang i Haven” løber af stablen igen i juli 2014.

Fakta:

• SKAGEN Fondene har været hovedsponsor for Skagens Museum de sidste 6 år.

• SKAGEN AS blev grundlagt i 1993 af erfarne investorer i Stavanger i Norge, som stadig er aktive i driften af selskabet. Selskabet er i dag det førende kapitalforvalterhus i Norge med voksende engagement i det øvrige Europa, herunder Danmark, hvor de har været siden 2006.

• SKAGEN Fondene er startet i Stavanger, Norge og har i dag kontorer i Norge, Sverige, Danmark, England og Holland.

• Navnet ”Skagen” har ikke noget med den danske by Skagen at gøre, men er adressen på deres hovedkontor: Skagen 3 i Stavanger.

 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stærkt samarbejde fortsætter' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger