2-årig kulturpartner aftale på plads

Lars Ilum og Morten Kock.

2-årig kulturpartner aftale på plads

19. december 2013 - kl. 8:33 - af

Kulturhus Kappelborg og Spar Nord Bank samt Spar Nord Fonden har netop indgået en 2-årig kulturpartner aftale, hvor fokus er på udvikling af endnu flere spændende kulturelle arrangementer på Kappelborg.

”Jeg er meget glad og stolt over den tillid som Spar Nord Bank og Spar Nord Fonden viser Kappelborg med sådan et flot opbakning til vores aktiviteter i huset”, udtaler kulturhuschef Lars Ilum, som siden sin tiltræden i 2011 har stået i spidsen for et stigende aktivitetsniveau på Kappelborg.

Kulturhus Kappelborg er i øjeblikket i gang med at opbygge et sponsornetværk, der skal komme alle byens borgere til gode. ”Kulturpartneraftalen er den første af sin slags, men vi har også indgået aftale med andre kultursponsorer, ligesom vi pt. er fuld i gang med at opbygge Kultur Klub Kappelborg – en erhvervsklub for virksomheder, hvor temaet er kultur og fælles oplevelser, og hvor fokus er på samvær, netværk og samarbejde. – Sponsorindtægterne giver os mulighed for at præsentere et endnu flottere musik- og teaterprogram, som vi tror på vil glæde såvel sponsorer som skagboere”, slutter han.

Kulturpartneraftalen træder i kraft pr. 1. januar 2014.

 

En kommentar til “2-årig kulturpartner aftale på plads” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

En kommentar til “2-årig kulturpartner aftale på plads”

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af '2-årig kulturpartner aftale på plads' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger