Læserbrev: Isglatte cykelstier

Læserbrev: Isglatte cykelstier

28. januar 2014 - kl. 13:34 - af

Som alle sikkert ved, så er der faldet sne – og så antager man at kommunen klargører cykelstierne, så man kan komme sikkert på arbejde.

Men det mener Frederikshavns kommune åbenbart ikke.

Jeg har nu i flere dage sat livet på spil, ved at forcere adskillige dynger med sne og særdeles glatte isknolder på cykelstien som f.eks. på Chr. d.’s Vej.

For at komme sikkert på arbejde – har jeg kun en mulighed – nemlig at køre på vejen.

Dette gælder altså også små cyklister, der skal i skole, som tvinges ud på kørebanen, og jeg tænker også på de handicappede, som overhovedet ikke kan benytte cykelstien.

Men mindre – man ønsker at få brækket et par knogler på kommunens cykelstier.

 

Med venlig hilsen

Lene – Cyklist

 

13 kommentarer til “Læserbrev: Isglatte cykelstier” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

13 kommentarer til “Læserbrev: Isglatte cykelstier”

 • Nu er sneen væk 😉

 • Carina johansen

  Ja hun skriver Vejdirektoratets opgave, men må så lige kommentere at cykelstier er kommunens opgave! Og det er da vist et læserbrev om cykelstier ikke sandt! Eller har jeg misforstået noget?

 • Hvad med at læse Maja Thirup Hansens indlæg, i stedet for at blive ved med at give kommunen skylden.

 • John Nebbelunde

  Det kunne også skyldes arbejdsmoralen lige fra toppen og ned? Måske bliver der ikke forlangt “kvalitet af alle, kvalitet i alt” Dette var parolen hos Kelloggs husker jeg fra mine år der,så let måsen dernede i Fr.havn 😉

 • Vi ved jo alle, at kommunen ikke rider samme dag som de sadler.
  Jeg er sikker på, at de sender en sneplov ud i JUNI, 🙂

 • Det var måske også en god ide, at kikke på de biler som pakerer på cykelstien på Skagavej

 • Kan det være rimeligt, at vi der kører crosser, skal have skovl med for at komme over på den anden side af vejen?

 • Maja Tirup Hansen

  Har henvendt mig til Frederikshavn Kommune netop ang. Chr. X vej. Det er ikke Kommunens opgave på strækningen her, men vejdirektoratet som har snerydningspligten hele vejen gennem byen ud til Grenen. De lovede pr. mail at kontakte deres leverandør af snerydningen, men der er efter en uge stadig ikke sket noget. Så her går vores Kommune fri :-).

 • Flemming Fredborg

  Jeg skrev til Forsyningen om det samme for 8 dage siden- Fik godt nok svar på min henvendelse, som lød at de ville give det videre til center for park og vej, hvor det så er. Der er i hvert fald ikke sket noget. Kunne man ikke ønske et bedre samarbejde mellem kommune og region, idet de har hver deres område ved snerydningen.

 • De kunne jo også sende en ud og skovle fri ved fodgængerfortov, man skal jo flere steder kravle over store dynger sne,
  Man burde jo melde dem, ha det skal man gøre hos. Kommunen park og vej,

 • Esben Andersen

  Med tanke på at vi allerede har haft en ulykke ved Skagen Skole, er det mig en gåde, at Frederikshavn Kommune ikke sætter ind med større trafiksikkerhed for de små børn, der kæmper sig vej til skole via Skagavej og Kirkevej. I Skolebestyrelsen har vi kæmpet for dette i flere år, men kun hørt tom snak, måske kan den nye kommunalbestyrelse vise lidt handlekraft i sagen.
  Så vi ikke risikere at hverken børn, unge eller andre mennesker kommer galt afsted i vores by – jeg har selv måtte holde fri, for at bringe mine børn sikkert i skole, da de skal kører 2,1 km. gennem byen fra Vesterby via Kirkevej til Skagen skole. Skolevejen er direkte farlig for børn ikke mindst for min yngste søn på 9 år – skolebussen kører kun en rute på den anden side af banen, så enten må han cykle eller bringes til og fra skole – hvad går vores skattekroner til!!!! Børn fortjener at man kan komme sikkert afsted i trafikken og alle øvrige cyklister skal naturligvis også kunne komme til og fra arbejde.

 • ja hvor er det lige de sikre skoleveje er i denne sag, men det er vel bare det vi skal vænne os til, i Frederikshavn kommune, Skagen bliver tilsidesat gang på gang

 • Carina johansen

  Godt skrevet, det med hjertet i halsen man ser de små cyklister, for ikke alle bilister er tålmodige, til at køre bagved! Og ikke alle har mulighed for at bringe sine børn, så nogen køre selv afsted i alle aldre! Begriber ikke det er sådan i Skagen, for de fleste steder i Frederikshavn er der flot ryddet! Men ved vi ikke er ene om problemet, kommunen er jo stor!

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Læserbrev: Isglatte cykelstier' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger