Aalbæk Sjøw sætter rekord igen

Aalbæk Sjøw 2014. Fra venstre Lisbet Lykkegaard, Erik W. Olsen, Anna Marie T. Pedersen, Bill Berg, Dorthe Pedersen og Bjørn M. Nielsen.

Aalbæk Sjøw sætter rekord igen

22. februar 2014 - kl. 7:30 - af

Omkring 1700 har bestilt billetter til revyen.

Revyen – Aalbæk Sjøw – kan allerede nu melde om rekord angående billetsalget. Godt 1 uge før premieren torsdag 6. marts, er sidste års rekord på 1673 publikummer overgået, idet omkring 1700 har købt billet.

Torsdag 6. marts og lørdag 15. marts er udsolgt, men der er stadig billetter til de øvrige aftener. En nyhed til årets revy har vist sig at være en succes, idet den sidste torsdag kan der tilkøbes wienerschnitzel m/tilbehør og her er der ganske få billetter tilbage.

Uge 9 rykker Aalbæk Sjøw ind på Skagen Strand

Mandag i uge 9 rykker Aalbæk Sjøws scene- og teknikhold ind i hallen på Skagen Strand i Hulsig. På 3 dage forvandler de hallen fra en sportshal til en revy-sal med plads til 300 siddende gæster. Der bliver den nye scenebund sat op, musikscene, over 100 scenelamper, lys og lyd med store højtalere og masser af ledninger m.m.

Torsdag aften er der lydprøver og derefter har hele revygruppen 5 dage til at få det hele på plads med prøver inden generalprøven i uge 10 og efterfølgende premiere.

Skuespillerne, musikerne og instruktørerne har fået den sidste saltvands-indsprøjtning fra Jan Hertz-weekend og er klar til at indtage scenen med prøver. Det er også først her kostumerne og rekvisitterne er med. Alt det skal indpasses, så der bliver et flow over scenen og dermed seværdigt for publikum.

Ålbæk Håndbold klub hjælper igen

Til at hjælpe med revyfesten i hallen d.v.s. servering af revy-menüerne og servicering af revygæsterne, har revyen igen fået Ålbæk Håndbold klub til at stå for den del, i samarbejde med Aalbæk Sjøws fest-arrangører. Håndboldklubben har en masse hjælpere i gang i de dage og på den måde tjene ind til klubbens ungdomsarbejde.

Forordet af borgmesteren

Til en revy hører der sig også et revyprogram til. Et 48 siders revyprogram ligger til hver gæst med fotos, sponsorannoncer, 1. og 2. akt, tekst, samt et forord – hvert år et nyt forord. I år har Frederikshavns kommunes borgmester Birgit Hansen forfattet forordet, samt Aalbæk Sjøws formand Søren Hjortnæs byder velkommen med sine ord.

 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Aalbæk Sjøw sætter rekord igen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger