Første spadestik til udvidelse af Skagens Museum.

Første spadestik til udvidelse af Skagens Museum.

24. februar 2014 - kl. 15:31 - af

Direktør, for Skagens Museum Lisette Vind Ebbesen var den første på den flisebelagte og tydeligvis midlertidige talerstol. Herfra blev grovskitsen over det planlagte projekt, gennemgået. Herfra blev der rettet tak til fondene der har stillet økonomiske midler til rådighed.

Ligeledes blev der rettet tak og ønsket om et godt 2 årigt samarbejde til Hovedrådgiver, Arkitekt, Entreprenører og i øvrigt alle involverede. Direktøren takkede Skagens Museums bestyrelse, og ikke mindst, en stor tak til Frederikshavn Kommune. Her kunne, den næste og den sidste på talerstolen, Borgmester Birgit Hansen modtage takken direkte. ” Rigtig godt gået “, nu begynder det for alvor, nu kan vi se frugten af det store stykke arbejde, der startede tilbage i 2008 og som lagde fundamentet for den store tilbygning til Skagens Museum, som starter helt fysik nu.

De nye rammer bygges efter Plesners ånd, det vidner om den store kærlighed til kunstnere og deres værker. Borgmesteren fortsatte med bla. at sige, det er fortiden og nutiden, der smelter sammen og giver os vores gæster de skønne oplevelser, vi får heroppe.

Birgit Hansen sluttede sin tale med at sige at i dag kan vi tage det første spadestik til udvidelsen af Skagens Museum og Godt gået. Herefter blev der råbt et Skagen Hurra. Efter første spadestik, blev der serveret kakao kaffe og kringle.

TV2Nord har i aftenens udsendelse et indslag fra Første Spadestik.

 

En kommentar til “Første spadestik til udvidelse af Skagens Museum.” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

En kommentar til “Første spadestik til udvidelse af Skagens Museum.”

  • axel christensen

    Håper sandelig, de ansvarlige,inden dette projekt,” Nye Musseum Skagen”, nøje har tænkt,kalkulert,og bearbejdet planerne hertil, thi netop her ved Brøndumsvej, var jo selve Vuggen” til de berømte kunstneres udfoldelse,Liv og virke. Jeg er bange for det nye vil bryde alt for meget med det gamle”oprindelige” Ønsker Lykke til videre***

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Første spadestik til udvidelse af Skagens Museum.' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger