GoGo Berlin – så er de her igen!

GoGo Berlin – så er de her igen!

8. marts 2014 - kl. 9:02 - af

De er her igen. Svedige GO GO Berlin som med deres energiske performance og fede lyd væltede SALEN i august sidste år, og som nu står klar til at gøre det igen!

Med hits som Raise Your Head og Castles Made of Sand får de 5 garageinspirerede og beattrippende rock’n’rollers pigerne til at skrige og mændene til at skråle, og festen er i gang. For en fest bliver det igen, når de leverer deres hæsblæsende, ærlige og forbandet energiske show.

Svedigt, fængende og smæk for skillingen – sådan lyder nogle af udtalelserne om GO GO Berlin. ”Bare 5 venner, der leger den fedeste leg” – er deres egen udlægning.

Leg eller alvor – bandet blev forleden nomineret til Årets nye danske band ved Zulu Awards 2014 og skrev i sidste uge kontrakt med det internationale pladeselskab Sony, om international udgivelse af deres debutalbum ”Gold”, der udkom i Danmark i september, så en international karriere er lige på trapperne.

Kalenderen siger 110 live-koncerter i 2014 – fredag den 14. marts på Kappelborg. Så det er NU de skal opleves, inden de ”forsvinder” ud på de store scener!

Support: TurboChild.

Billetter kan købes på www.skagenbilletten.dk.

 

FAKTA

TurboChild

Kvintetten TurboChild (tidligere kendt under navnet Six Barrel Syndicate) er født og opvokset i udkanten af Aarhus, og har spredt sig som en steppeild over undergrunden med deres vel-blandede cocktail af fængende sange og eksplosive live-energi.

TurboChild kombinerer 70‘ernes musikalitet og groove med de hårde riffs fra 80‘ernes rock’n’roll scene, en kombination der både har imponeret publikummer og anmeldere. Med blot 2 år på bagen har bandet spillet over 50 koncerter i hele Danmark. Milepælene tæller bl.a. opvarmning for The Blue Van, koncerter på Train og Voxhall samt en knusende sikker sejr i Hard Rock Rising 2012 Danmark (under navnet Six Barrel Syndicate), hvor bandet blev udvalgt af repræsentanter fra musikbranchen herunder blandt andre Simon M. Sørensen fra Universal. Derudover har bandet haft masser af airplay på uafhængige radiostationer i USA og England.

 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'GoGo Berlin - så er de her igen!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger