Kvinde – Kend dit skab

Kvinde – Kend dit skab

14. marts 2014 - kl. 14:17 - af

Det handler om mandens rolle i forhold til kvinden. Og skabet. En fysisk fortælling om mandsmod, sårbarhed og mangel på samme når Kappelborg slår dørene op til årets første forestilling Don*Gnu’s Reumertnominerede ”Kvinde Kend dit Skab” torsdag den 20. marts.

Siden Don*Gnu med forestillingen ‘Mænd i Sandaler’ kunne opleves på Kappelborg sidste år, er der sket meget. Don og Gnu har været vidt omkring med deres skabe. De har rejst. De har været på besøg hos Carl Mar-Møller og de har lavet en roadmovie om, hvad det vil sige at være mand.  – Med skabet i bagagen har de skabt rammer, og de er sprunget ud af dem. De har sågar skabt plads til en kvinde i den nye forestilling ”Kvinde kend dit skab”. Således står de to mænd nu klar til at fortælle kvinden, hvor skabet skal stå!

Danseforestillingen har fået flotte roser med på vejen, og er af anmelderne blevet omtalt som herlig og musikalsk, og overskrider fuldstændig alle gængse forestillinger om, hvad 2 mænd egentlig kan foretage sig med 4 skabe, en syngende kvindelig rekvisit og 4 mandoliner for at finde frem til deres identitet.

Don*Gnu vandt Publikumsprisen 2013.

Kvinde – Kend dit skab er den første i en lang række af teaterforestillinger, der er planlagt på Kappelborg i 2014. på www.kappelborgskagen.dk kan årets teaterprogram findes indenfor kort tid.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Kvinde – Kend dit skab' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger