Sommerfestligheder i dagplejen i Ålbæk

Sommerfestligheder i dagplejen i Ålbæk

20. juni 2014 - kl. 7:02 - af

Trods den sorte” spare sky” der hænger og trommer over vores kære by Ålbæk, Formåede dagplejen fredag d.13 juni endnu engang at holde en dejlig sommerfest for forældre, søskende og bedsteforældre. Festligheder gik i år af stablen i skolens aula, for med et deltager antal på knap 100 mennesker krævede det lidt ekstra plads. Igen i år har der været sponseret, en masse fantastiske gaver fra lokale folk, butikker og restauranter til det populære amerikanske lotteri. Dagen var fyldt med nærvær, hygge og masser af leg. Vores søde og rare ”Julemor” Joanna kiggede forbi og legede og sang med store så vel som små. Der var en masse lækre kager som forældre/ bedsteforælder havde bagt, og pølser på grillen. Rigtige mange tak til alle dem der puttede i kassen, så der er mulighed for vores skønne dagplejere kan give deres dagpleje børn nogle flere oplevelser.

Arrangementet blev også brugt til at forældrerådet i Ålbæk, kunne fortælle at den kommunale dagpleje er midt i en stresset periode, hvor en ny organisering af børneområdet i Frederikshavn kommune truer den kommunale dagpleje.

De fantastiske dagplejer i Ålbæk, giver byens småbørn, et uvurderligt mod og selvstændighed samt en familiære følelser, fyldt med nærvær og tryghed. Derfor blev der på dagen samlet underskrifter ind til bevarelse af dagplejen i Ålbæk by.

MVH Dagplejen i Ålbæk

 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sommerfestligheder i dagplejen i Ålbæk' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger