Sommersæson med ny børneguide

Sommersæson med ny børneguide

24. juni 2014 - kl. 8:58 - af

Fra mandag den 30. juni kan du igen komme med på sommerens børneguidede ture. Årets børneguide er Line Jensen, der tidligere har været børneguide i Skagen fra 2003-2005. Sommersæsonen 2014 står igen på masser af sjov, leg og læring på de 3 forskellige ture for hele familien og i år er der en helt ny børneguidet tur på programmet: Strandens hemmeligheder.

Sommersæsonen står for døren og hermed står årets nye børneguide Line Jensen klar til at tage børn og forældre med på spændende ture i Skagen: På opdagelse på Skagen havn, på ravjagt og på jagt efter strandens hemmeligheder.

Line Jensen er oprindeligt uddannet pædagogisk assistent og har gennem en årrække arbejdet med børn og unge i børnehave og SFO. Line bor i Frederikshavn og brænder for sit arbejde med børn. Fritiden bruger hun gerne på noget kreativt eller på aktiviteter i naturen. Netop kombinationen af kreativitet og natur bliver der masser af i jobbet som børneguide. De børneguidede ture handler mest af alt om at børnene via sjov, leg og læring både udfordrer fantasien og lærer en masse om Skagen og om Skagens natur.

Spørger man Line, hvad hun mest glæder sig til i jobbet som børneguide, svarer hun straks: ”Det er først og fremmest børnenes smittende begejstring og mødet med de mange forskellige mennesker! De børneguidede ture giver både pædagogisk læring og en introduktion til Skagens lokalhistorie på en sjov måde. Skagen er noget helt unikt og derfor giver de børneguidede ture også nogle unikke oplevelser til børnene og deres forældre.”

Hvis du vil vide mere om de børneguidede ture, kan du hente en folder med alle vores guidede ture på turistkontorerne i Skagen, Frederikshavn og Sæby.

 

En kommentar til “Sommersæson med ny børneguide” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

En kommentar til “Sommersæson med ny børneguide”

  • lise nylander andersen

    Hej Line og velkommen tilbage til Skagen selvom det kun er for sommeren ,må være et ønskejob ,tænk at få lov til at være noget for en stor flok børn ,og lære dem noget om det dejlige Skagen ,ved du har prøvet det før og var god til det ,,held og lykke med det ,fra Lise

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sommersæson med ny børneguide' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger