Erotik – og rødvin i Skagen Bio

Den unge smukke Isabella er helt bevidst om sin tiltrækningskraft – og er besat af tanken om at miste sin uskyld. Her ses Marine Vacth i en scene fra filmen.

Erotik – og rødvin i Skagen Bio

17. juli 2014 - kl. 8:32 - af

Tirsdag, onsdag og torsdag aften i næste uge viser biografen den franske film Ung og Smuk, der er den sidste film i sæsonen for film i Filmklub Danmark.

Det markerer biografen med at byde biografgængerne torsdag aften 24. juli på et glas fransk rødvin inden forestillingen.

Det er 17-årige Isabella, der er ung og smuk. Hun er med sin familie i sommerhus og møder den tyske turist Felix, som er fuldstændig betaget af den forførende smukke pige.

Helt bevidst om sin tiltrækningskraft og besat af tanken om at miste sin uskyld, lader hun ham blive den første, men skuffes over oplevelsen.

Tilbage i Paris opsøger Isabelle mere erotisk erfaring, hvilket leder hende ud i et farligt seksuelt spil og en række valg, som hun måske ikke forstår konsekvenserne af.

Mesterinstruktøren Francois Ozon er tilbage med en stærk og fordomsfri skildring af et ungt kvindesind, som i den grad gør indtryk og udfordrer uskyldstabet og den frigjorte ungdom.

Filmen er bygget op over fire årstider og fire sange fra Isabelles 17 års fødselsdag og et år frem.

I hovedrollerne ses Marine Vacth, Géraldine Pailhas, Frédéric Pierrot og Charlotte Rampling.

 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Erotik – og rødvin i Skagen Bio' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger