Så starter gymnastik sæsonen

Arkivfoto.

Så starter gymnastik sæsonen

6. august 2014 - kl. 4:49 - af

Skagen gymnastik forening starter ny sæson op i uge 34, hvis der ikke står andet, under de forskellige hold, i vores hus omdelte folder.

I år har vi 15 forskellige hold at byde på, det starter fra mor/far barn op til voksen gymnastik. Så der er noget for et hvert alders trin.

Vi har 2 nyheder på programmet i år:

Yoga ved Lone Flyvholm – For begyndere, alle kan deltage, i vil blive guidet gennem øvelserne. Få fornyet energi og mere overskud med Hatha yoga, der er den klassiske yogaform, som giver fordybelse, styrke og ro i en travl hverdag. OPSTART 9. SEPTEMBER. ( i folderen står der 2. september )

Contemporary dance ved Catalina Cocan – Contemporary Dance er en stilart, der blander andre dansestilarter som f. eks klassisk, moderne og jazz gennemgående med stort fokus på teknik og kropkontrol. Krop og musik forenes i bevægelse og historier skabes igennem dansen. Holdet er både for begynder og øvede.

Vi har den glæde at have fået mange nye instruktører i år, dem vil vi gerne byde velkommen. Det er dejligt at Gymnastikforeningen stadig kan få frivillige instruktører, der har lyst til at gøre et frivilligt stykke arbejde.

Læs meget mere om vores nye sæson, i vores gymnastikfolder som udkommer, onsdag den 6/8 sammen med uge avisen. Hvis du ikke har modtaget vores folder, kan du kontakte :

Bente Carlsen tlf.: 30 26 87 85 eller

Hanne Rasmussen Tlf. 42 21 66 54.

Tak til alle der støtter foreningen,  B.la dem der har annoncer i vores folder.

 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Så starter gymnastik sæsonen' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger