Sikker skolevej på Nordsøvej !!

Sikker skolevej på Nordsøvej !!

15. august 2014 - kl. 7:41 - af

Redaktionen har modtaget følgende fra Keld Andersen:  Sikker skolevej på Nordsøvej !! – Nej, ser små skolebørn der skal med skoletaxa . Fint nok, bare ikke godt nok, at se skoletaxaen stopper og samler børn op hen over cykelstien og lige ud for et STOP og STANDSNING FORBUDT skilt …Hvem skal gøre noget inden en ulykke, som ikke må ske, sker.

6 kommentarer til “Sikker skolevej på Nordsøvej !!” under annoncerne.

Kommentarer
Anbefal via e-mail

6 kommentarer til “Sikker skolevej på Nordsøvej !!”

  • Ang. Skolebefordring.Vi er alle med til at betale til fælleskasskabet.Da Hedeboskolen lukkede ned,blev der langt for “bankernes”børn til nærmeste skole ,Ankermedets.Derfor blev man åbenbart enige om at alle op til 2.kl. Skulle fragtes til skole,hvis de havde et Hvist ant. Km. Fra deres bopæl….skavanker!!! Det har vi vel alle ung som ældre,Paul….mvh..I.K.J.

  • Det gælder vel kun der, hvor forældrene ikke har tid på grund af arbejde. Men hvem betaler for den service

  • Carina johansen

    En skole taxa er den bil der henter de børn under 2 klasse som efter skole samlægningen nu har over et vist antal km til skole . Eller nogle er de børn der skal i special klassen fo hvem det kan være uoverskueligt selv at cykle til skole eller gå. Paul Wenzel.

  • Er nok nød til at spørge, hvad er en skoletaxa, er det noget forældrene betaler for, for at få bragt ungerne til skole, da de er handicappede eller lider af andre skavanker.

  • Fredag kl 0735 ser det samme billede Skolebørn bliver samlet op hvor der er STANDSNING OG PARKERING FORBUDT . Ringer til politiet ,,,,,,,men de har ikke resurser til dette ….. ps ,,,,,,, Skal lige huske at skrive det har ikke noget med den stakkels chauffør at gøre ,han gør nok det han er sat til at gører uha uha HUSK INGEN SYGEHUS I SKAGEN ak-ve og ve

  • bente christiansen

    Det passer har set den stopper samler op og sætter børn af på cykelstien, så skal de selv gå over Nordsøvej, det mener jeg er forkert.

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Sikker skolevej på Nordsøvej !!' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger