Gasleverandør til Skagen-området vokser fra sit navn

Gasleverandør til Skagen-området vokser fra sit navn

19. august 2014 - kl. 6:22 - af

Mange gaskunder i Skagen er i dag kunder hos Naturgas Fyn. Fra i går, den 18. august, er der nyt navn på toppen af fakturaen – selskabet skifter nemlig navn til NGF Nature Energy. Naturligvis forbliver kvalitet og pris den samme, siger virksomheden.

Siden foråret 2013 har mange villaejere i Skagen-området fået billig gas fra Naturgas Fyn. Men nogen har måske undret sig over, hvorfor gassen pludselig kom fra Fyn? Derfor skifter Naturgas Fyn navn til NGF Na-ture Energy. Det nye navn dækker også over, at virksomheden er en af landets største aktører inden for grøn biogasproduktion, der snart sendes ud til husejerne via gasnettet.

Vigtigt løfte og et klart signal til kunderne

Når villaejerne i Skagen-området i den kommende tid modtager deres afregning på gas, vil der altså være ny afsender, nemlig NGF Nature Energy. Alle aftaler om pris og produkter fortsætter, kunderne behøver derfor ikke at foretage sig noget, og direktør Ole Hvelplund forsikrer, at selskabets gode service vil bestå og siger om navneskiftet:
”De seneste år er vi for alvor kommet ud over Fyns grænser, og med biogas, energispareløsninger og vores kundecenters rådgivning er naturgas ikke længere det eneste tilbud, vi har til kunderne i Skagen-området og resten af landet. Navneskiftet er et løfte til vores kunder om, at vi vil være aktive og opdaterede mange år endnu – det matcher, hvem vi er i dag, og hvem vi vil være i fremtiden. Derfor skifter vi navn til NGF Nature Energy. ”

Navneskiftet trådte i kraft 18. august, hvor selskabet også fik ny hjemmeside på www.natureenergy.dk

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Gasleverandør til Skagen-området vokser fra sit navn' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger