Vågn op til dåd

Vågn op til dåd

17. september 2014 - kl. 11:27 - af

Det var lige før morgenkaffen røg i den gale hos et par af Enhedslistens medlemmer i går morges?!

Mogens Brag og co. venstres nye 4 bande, vil nu trække i håndbremsen, hvor det ellers var ventet, at den ny skolestruktur ville blive vedtaget.

– Flere sider har peget på, det kunne være ønskeligt med mere åbenhed og mere dialog. Den kritik burde vi tage til os og give skolestrukturen et år, hvor vi kan få tingene vendt godt og grundigt. Så kan vi lave en struktur, som rækker fremad, forlyder det fra Mogens Brag!

Beregningerne bag skolestrukturen har været under kritik gennem forløbet. En trafikanalytiker – bestilt af Stensnæsskolen i Voerså – har blandt andet regnet sig frem til højere transportudgifter, end Frederikshavn
Kommune kalkulerer med.

Hvad med det ”kongelige socialdemokrati”, SF og DF, sidstnævnte, der til stadighed påberåber sig at være et rigtigt arbejderparti, vil de om nødvendigt vågne op til dåd?! Vil socialdemokratiet for fremtiden igen indtage rollen som ”den fattiges værner og de riges ris”, svaret blæser i vinden?!

De fire Venstre-folk ønsker, at tænkepausen på et år bringer skolebestyrelserne på de berørte skoler, mere ind over beslutningen. Det gælder især skolebestyrelserne på de lukningstruede skoler i Elling og
Jerup samt Gærum Skole og Stensnæsskolen, som står til at miste 7.-9. klasse.

-I denne appel til borgmesteren, kan vi i Enhedslistens erklære os 100 % enige. Vi støtter gerne de fire venstre-folk og vil opfordre dem til at skaffe yderligere 11 mandater, hvorefter vi stiller med det sidste(nr. 16). Det skal sikre at fastholde den nuværende daginstitutions- og skolestruktur. Det vil der kunne skabes perspektiv i.

Enhedslistens kommunalpolitiske udvalg. Flemming Hardy Olsen. 16.9.2014

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Vågn op til dåd' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger