Debatindlæg om erhvervsaffald og e-boks

Debatindlæg om erhvervsaffald og e-boks

1. november 2014 - kl. 12:32 - af

Jeg driver en lille kølerådgivende virksomhed fra min privatadresse, og har gjort det i mange år.

De senere år er jeg blevet afkrævet et såkaldt ”Erhvervsaffaldsgebyr”, som kommunen kalder det, selv om jeg intet affald har fra min virksomhed.

Det er dog ikke helt korrekt, jeg fik netop en opkrævning på nævnte gebyr pr. brev i dag. Det kan jeg så vælge at brænde, eller benytte min ret til erhvervsaffald. Jeg vælger nok det første, og dog, alligevel?

For et år siden skulle der oprettes en speciel e-box for erhvervsdrivende, min private e-box kunne ikke bruges, skrev man til mig. Her skulle offentligheden lægge alle de elektroniske breve, man havde til min virksomhed.

Og nu skal alle, som bekendt, også oprette en speciel e-box for at modtage elektroniske breve fra offentligheden.

Jeg har i det år der er gået ikke modtaget et eneste brev eller en eneste henvendelse fra det offentlige, ud over velkomstbrevet.

Så er det man synker helt sammen i morskab (eller gråd) over, at det offentlige, når man nu for første gang i et helt år, har mulighed for at benytte det, de har påduttet mig, sender brevet på almindelig vis, med posten. Men nu får jeg dog trods alt mulighed for at bruge min ”Erhvervsaffaldskasse”, så intet er så galt, at det ikke er godt for noget.

Der sidder mange ældre mennesker og sveder i dag, for at få lært og få oprettet en e-box, inden udløbet af fristen den 1. november.

Men det offentlige system er endnu ikke gearet til den nye tidsalder. Hvorfor dog ikke vente, til man selv er klar?

 

Skagen den 1. november 2014

Med venlig hilsen

Viggo Hellsten

3 kommentarer til “Debatindlæg om erhvervsaffald og e-boks” under annoncerne.

Kommentarer Kommentarer
Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

3 kommentarer til “Debatindlæg om erhvervsaffald og e-boks”

 • Alt det med hjælp og kurser ved jeg godt. Men jeg føler, jeg bliver påduttet noget, som jeg ikke har lyst til!

 • Kære Karin Normann,
  Lige som et ægtepar har hver sit personnummer og også som regel hver sin bankkonto, kan man naturligvis også have hver sit nøglekort og dermed hver sin e-boks. Og på den samme computer.
  På Borgerservice kan du bestille dit eget nøglekort, hvis du ikke har et i forvejen.
  Og du kan også blot oprette din egen mailadresse, men myndighederne kan sagtens sende til jer begge på den samme adresse.
  Der er hjælp at hente til det hele på biblioteket eller hos Ældresagen (hver tirsdag formiddag på Kappelborg) eller på Ankermedet Dagcenter (hver onsdag formiddag).

 • Vi har kun en emailadresse til os to pensionister og kun en IPad.
  Fik først min mand sig tilmeldt, og da jeg selv skulle tilmeldes duede systemet ikke for os!
  Vi kan ikke gå ind på borger.dk. Min mand kan…
  Hvis noget er så vigtigt, burde det være en selvfølge at det er i orden. Vi er gel ikke de eneste som kun har en IPad og en mailadresse?

Der er lukket for nye kommentarer...

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Debatindlæg om erhvervsaffald og e-boks' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
SELECT DISTINCT ID, post_title, post_password, comment_ID,
        comment_post_ID, comment_author, comment_date, comment_approved,
        comment_type,comment_author_url,
        SUBSTRING(comment_content,1,300) AS com_excerpt
        FROM wp_comments
        LEFT OUTER JOIN wp_posts ON (wp_comments.comment_post_ID = wp_posts.ID)
        WHERE comment_approved = '1' AND (comment_type = '' OR comment_type = 'comment') AND
        post_password = ''
        ORDER BY comment_date_gmt DESC
        LIMIT 5

Seneste kommentarer

© 2007-2021 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER