ØV ØV – Nogen har “lånt” min cykel !!

ØV ØV – Nogen har “lånt” min cykel !!

17. november 2014 - kl. 9:08 - af

Jeg efterlyser min cykel der er blevet stjålet i lørdags 15/11.

Den stod ved flaskeindleveringsdøren ved Brugsen. Jeg var inde og handle i kiosken, d.v.s. jeg var væk fra cyklen i max.10min. Det var mellem kl.1130-40.

Det er en broncefarvet Raleigh, med kurv for og bag.

Har nogen set den stå et sted i byen vil jeg MEGET gerne høre om det på 98446274

Med venlig hilsen

Margit Riis Jørgensen

 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2020 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen. Vi benytter også tredjeparts statistik-software som anvender cookies, så vi løbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at læse avisen uden at der lagres cookies på din computer, så ved at fortsætte accepterer du automatisk.

ACCEPTER