Halskæde efterlyses

Halskæde efterlyses

11. marts 2015 - kl. 7:06 - af

Efterlysning:
Under træning tager jeg altid min halskæde af og lægger den i min lomme. Da den så hang fast i mit Ruths navneskilt lagde jeg den tilbage i min lomme men glemte at lukke den og derfor har jeg tabt min halskæde.
Det er en standard kæde med Thors hammer i og en boomerang, som jeg fik af mine værts forældre i Australien. Derfor vil jeg meget gerne finde den igen. Jeg håber i kan være med til at finde den.
Der vil selvf√łlgelig v√¶re en findel√łn.

Mvh Martinus.
Kontakt på: 30 86 86 81

Jeg g√•r st√¶rkt ud fra at den er tabt mellem det hvide fyr og Chr. d. x’s vej i Skagen.
Jeg har desuden også snakket med politiet og de har desværre ikke fået den indleveret.

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Halskæde efterlyses' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
SELECT DISTINCT ID, post_title, post_password, comment_ID,
        comment_post_ID, comment_author, comment_date, comment_approved,
        comment_type,comment_author_url,
        SUBSTRING(comment_content,1,300) AS com_excerpt
        FROM wp_comments
        LEFT OUTER JOIN wp_posts ON (wp_comments.comment_post_ID = wp_posts.ID)
        WHERE comment_approved = '1' AND (comment_type = '' OR comment_type = 'comment') AND
        post_password = ''
        ORDER BY comment_date_gmt DESC
        LIMIT 5

Seneste kommentarer

© 2007-2021 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen anvender ufarlige cookies til at udarbejde statistik over brugen af hjemmesiden, samt huske personlige indstillinger. En cookie er en lille stump information som f.eks. bruges til at huske dit valg for visning af mobil-, tablet- eller PC-versionen af SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen. Vi benytter ogs√• tredjeparts statistik-software som anvender cookies, s√• vi l√łbende kan forbedre indholdet og give dig en bedre brugeroplevelse. Du kan altid selv slette disse cookies fra din browser igen. Det er ikke muligt at l√¶se avisen uden at der lagres cookies p√• din computer, s√• ved at forts√¶tte accepterer du automatisk.

ACCEPTER