Stor tilslutning til Spar Nord MTB-Marathon

Stor tilslutning til Spar Nord MTB-Marathon

15. april 2015 - kl. 9:29 - af

På lørdag, den 18. april 2015 kl. 10.00, sendes de første ryttere afsted, på Spar Nord MTB Marathon i Skagen. 

Over 250 mountainbikeryttere har på nuværende tidspunkt tilmeldt sig løbet, så der bliver masse af mennesker i gågaden, på lørdag. 

Det er Spar Nord der har taget initiativ til løbet, og Direktør Morten Kock er meget spændt på, hvordan lørdagens arrangement kommer til at forløbe. 

Der er jo en del logistik, der skal gå op i en højere enhed til sådan et løb, så selvfølgelig er jeg lidt spændt på, om det hele går godt, siger Morten Kock. 

Men med vores to samarbejdspartnere, Special Invite og Skagen OK og Motion, har vi ihvertfald gjort alt hvad vi kunne, for at gardere os, fortsætter han. 

Der bliver liv i gågaden fra morgenstunden, og særligt foran Spar Nord, vil der være masser af aktivitet. Har man planlagt en bytur lørdag formiddag, skal man være forberedt på, at der vil være afspærringer på Sct. Laurentii Vej, af sikkerhedmæssige hensyn. Løbet har nemlig start og mål foran Spar Nord og når rytterne kommer tilbage til byen, efter en tur i området omkring den tilsandede kirke, skal de en tur igennem hele gågaden, så der skal vi selvfølgelig sikre os, at der ikke er nogen der bliver kørt ned, fortæller Morten Kock. 

Det er første gang vi prøver kræfter med sådan et arrangement, men jeg glæder mig over, at der er folk der kommer langvejs fra, for at køre med, siger Morten. Forhåbentlig tager de deres familie med, så de kan handle i vores mange dejlige butikker, mens løbet står på. Hvis vi, som lokalt pengeinstitut kan skabe en event, som giver os mulighed for at være sammen med vores kunder, og samtidig trække folk til Skagen, så en ellers stille weekend, bliver lidt mere livlig, så vil jeg betegne det som en succes, slutter Morten Kock. 

Du kan stadig nå at tilmelde dig løbet på https://app.lap.io/event/2015-spar-nord-mtb-marathon. Hvis du er kunde i Spar Nord Skagen er det gratis. 

Anbefal via e-mail Anbefal via e-mail

Anbefal artiklen via e-mail

Email en kopi af 'Stor tilslutning til Spar Nord MTB-Marathon' til en bekendt

E-Mail Image Verification

Loading ... Loading ...
© 2007-2024 SkagensAvis.dk - lokale nyheder fra Skagen

Vidste du at vi har en udgave
af avisen der er optimeret til

Cookie-indstillinger